Georgiana Sâmbotin la Golden Hour cu Jessie: Cum se manifestă Lilith în harta natală

Postat de pe 16 mai 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, astrologul Georgiana Sâmbotin a vorbit despre un subiect complex, anume cum ne influențează Lilith în funcție de așezarea sa în harta natală a fiecăruia dintre noi. Lilith reprezintă punctul cel mai slab al nostru, dar arată și felul în care reușim să eliminăm karma. Harta natală și calcularea fiecărei planete din aceasta pot fi consultate AICI.

Luna Neagră, cunoscută și sub numele de Lilith, se calculează în funcție de fazele lunii și este un fel de supapă de siguranță a subconștientului nostru. Este bine să cunoaștem cum ne influențează Lilith, tocmai pentru că energia sa nu poate fi stăpânită și trebuie să învățăm mai degrabă să evităm anumite medii care o activează. Lilith arată gradul de nevroză, manualele de astrologie explicând faptul că ea este stimulată de o traumă din viețile anterioare.

Lilith în Berbec poate genera fie un exces de voință, fie o lipsă a acesteia. Poate aduce fie o violență excesivă, bruscă și neașteptată în cazul unor persoane cunoscute ca fiind timide și liniștite, fie frică, lipsă de voință și teama de a începe lucruri noi. Lilith ascunde și frica de moarte, iar în cazul celor care au Lilith în Berbec poate fi vorba despre un sfârșit tragic în viața anterioară din cauza exprimării unor opinii.

Lilith în Taur aduce probleme legate de bani, de bunuri materiale și de corpul fizic. Cei guvernați de această zodie se confruntă cu frica de sărăcie, fapt manifestat și prin dorința constantă de a acumula bunuri materiale. Totodată, se manifestă tendința de a rămâne în relații toxice sau nepotrivite în scopul obținerii unui beneficiu material.

Lilith în Gemeni aduce probleme și blocaje în aria comunicării. Persoanele guvernate de acest semn fie au probleme de vorbire, fie nu știu cum să-și exprime gândurile într-un mod coerent, fie au dificultăți în a dialoga cu cei din jur. Totodată, Lilith în Gemeni împinge către fumat și poate produce sensibilități sau probleme legate de plămâni.

Lilith în Rac aduce tendința ca nativul să facă alegeri greșite, să-și bazeze hotărârile pe necesitățile emoționale și nu pe intuiție. Lilith în Rac aduce traume legate de figura maternă și de lipsa de afecțiune primită din această direcție în copilăria nativului. Racii vor avea tendința să rămână în relații toxice, din teama de a nu fi singuri și nevalidați din punct de vedere emoțional.

Lilith în Leu aduce probleme cu voința și neasumarea, dar și afecțiuni legate de inimă. Pot apărea frustrări personale, răsfrânte și asupra celor din jurul Leului, luați drept țapi ispășitori. Lilith în leu poate genera grandomanie, dar și frică de responsabilitate.  

Lilith în Fecioară aduce masochism și ură față de propria persoană, fiind foarte greu procesul de vindecare sau de reparare a problemelor existente sau dobândite. Lilith în Fecioară predispune la a avea o viață chinuitoare, pentru că însuși nativul își impune acest lucru cu bună știință.

Lilith în Balanță este o guvernare planetară potrivită pentru artiști și scriitori, dar în viața de zi cu zi aduce incapacitatea de a decide și lăsarea lucrurilor în stare de nerezolvare.

Lilith în Scorpion predispune la excese de orice fel. Pericolul este căderea în dependențe de diverse vicii.

Lilith în Săgetător face ca nativii din acest semn să fie separați de casă, familie sau copii, fiind în permanență plecați sau distanți din punct de vedere emoțional. Pot apărea și probleme legate de diferențele culturale ce pot rupe relații.

Lilith în Capricorn produce stimă de sine scăzută și subapreciere, nativii putând chiar să-și facă rău singuri. Acest aspect aduce frică de sărăcie, dar și întețește această stare, pentru că Lilith în Capricorn face ca nativii să se chinuie foarte mult pentru bani puțini și să ducă o viață grea din cauza credinței că nu merită mai mult.

Lilith în Vărsător aduce libertinaj, dar, paradoxal, și frică de libertate, pentru că nativii aceștia nu știu cum să-și gestioneze propria libertate. Ei sunt obișnuiți să fie întotdeauna ghidați de altcineva, de obicei de Leu.

Lilith în Pești face ca nativii să refuleze în plan psihic, aspect ce poate conduce la afecțiuni mintale. Se potențează labilitatea psiho-emoțională a individului.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background