Sute de persoane audiate pentru fraudă electorală și liderii județeni trimiși în judecată astăzi

Postat de pe 19 iunie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

Sute de persoane au fost audiate în cadrul unui dosar penal deschis cu privire la frauda electorală! Se întâmplă într-o localitate din Buzău. În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, difuzată la Radio Gold FM, jurnalista Iosefina Pascal a dezvăluit detalii despre acest subiect.

Dacă într-o localitate sau într-un oraș există suspiciuni de fraudă în secțiile de votare, ar trebui anulat rezultatul alegerilor, pentru că în mod clar au fost viciate atât alegerile locale, cât și cele europarlamentare. Anchetele trebuie să se facă în continuare, însă întrebarea care se impune este dacă se va acționa în timp util pentru a fi înlăturați de la conducere beneficiarii votului fraudat și dacă se va merge până la capăt cu pedepsirea acestora. Altfel… nu este înregistrat niciun rezultat util al anchetelor.

În Călărași, județ împânzit de oameni din rețeaua Coldea, proaspătul președinte reales al Consiliului Județean, din partea PSD, a fost trimis în judecată de către DNA, împreună cu alți angajați ai CJ. Sunt acuzați de acte de corupție: abuz în serviciu, fals intelectual, obținere de foloase necuvenite în formă continuată, uzurparea funcției, favorizarea făptuitorului ș.a.m.d.. Președintele CJ Călărași a mai fost implicat în scandaluri și în trecut, iar acum au fost publicate în presă discuții între el și procuror în care acesta proferează injurii și amenințării.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background