Generatoare de curent moca pentru Ucraina. Viroza ucigașă și criza medicamentelor din România!

Postat de pe 19 decembrie 2022

Autor: Oana-Medeea Groza

În cadrul emisiunii „Scamatoriile Iosefinei” de la Radio Gold FM, Iosefina Pascal a adus în prim plan criza majoră a medicamentelor din România și tupeul politicienilor de a le cere cetățenilor de rând să doneze în plus pentru Ucraina, deși nici oamenii nu o duc deloc bine.

Primarul Dominic Fritz din Timișoara este cel mai bun primar din țară și a reușit să rezolve toate problemele cetățenilor săi într-un timp record! În criza lui de dărnicie și de altruism și nemaiștiind ce să facă și cum să mai facă, s-a gândit că îi mai rămâne un singur lucru de făcut pentru a i se ridica statuie: oferirea generatoarelor de curent către Ucraina.

Râdem, glumim, dar problema este cât se poate de gravă. Iosefina Pascal a prezentat cum Dominic Fritz le-a cerut cetățenilor timișoreni să strângă fonduri pentru achiziționarea unor generatoare de curent ce urmează a fi donate către Ucraina. Deja contribuabilii umflă bugetul statului pentru diferite chestiuni, dar politicienii încă au tupeul să vină să ceară de la cetățeni bani pentru niște acțiuni care nu îi ajută pe ei.

Nu este nicidecum o problemă cu ajutorul Ucrainei în sine, dar este deja exagerat ca oficialii să vină să le ceară alți bani oamenilor de rând în condițiile în care oricum ei plătesc statului sume uriașe pe parcursul unui an și banii aceia ajung și la ucraineni. În plus față de asta, nu se ține o evidență foarte clară a investițiilor realizate din banii contribuabililor ca măcar dacă plătesc să știe pe ce și-au dat banii munciți din greu.

Criza medicamentelor

Toți jurnaliștii au zumzăit pe la televizor despre cum virozele provoacă sute de morți în rândul copiilor. „Nici nu e de mirare că se întâmplă acest lucru având în vedere că săracii copii au stat doi ani în case, izolați și nu au avut contact cu virusurile acestea comune care sunt tipice iarna”, a comentat Iosefina Pascal. În plus față de scăderea imunității pe fondul izolării forțate în casă, mai există și criza medicamentelor. Nu se găsesc medicamente în farmacii și nimeni nu dă explicații pentru acest fenomen bizar.

„Ne ocupăm de alte probleme, cum ar fi generatoarele de curent din donațiile noastre pentru Ucraina. Mâine-poimâine o să auzim că dăm și medicamente în Ucraina în condițiile în care nu avem medicamente în farmacii. Nu m-ar mira nimic, pentru că e ipocrizie multă”, a concluzionat Iosefina Pascal.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background