Gen. (r) Constantin Săvoiu: Ar fi o catastrofă ca Geoană să ajungă președintele României!

Postat de pe 12 aprilie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Dincolo de propagandă”, moderată de Andrei Gușă la Radio Gold FM, Gen. (r) Bartolomeu Constantin Săvoiu a analizat ipoteza unei posibile candidaturi a lui Mircea Geoană la președinția României.  

Mircea Geoană, până în 1996, a fost în umbra președintelui Ion Iliescu, urmând ca odată cu preluarea mandatului prezidențial de către Emil Constantinescu să facă sluj imediat în fața noului președinte. Mircea Geoană a ocupat și funcția de Ministru de Externe și a fost un membru activ al oligarhiei pe care acum a ajuns să o critice. După părăsirea PSD-ului și după mai multe încercări nereușite de a-și înființa propriul partid, Mircea Geoană a fost „pescuit” de serviciile americane și pus adjunct la NATO.

„Nu are nicio șansă, pentru că niciun partid nu-l dorește. Nu-l vrea nici PSD-ul, nici PNL-ul. Nu va putea să facă nimic fără a avea în spate forța unui partid. În același timp, să nu uităm că dânsul este un ‘navigator’. Ar fi o mare nenorocire pentru România ca el să ajungă președinte! Geoană este în mod clar un valet al americanilor”, a punctat Gen. (r) Bartolomeu Constantin Săvoiu.

Nici Klaus Iohannis nu are șanse prea mari să ajungă la NATO, pentru că există o altă personalitate care deja este pregătită și acceptată de lumea occidentală. Este vorba despre olandezul Mark Rutte, care aparține cercului Bilderberg și are toate șansele să fie numit. Klaus Iohannis are șanse mai mari să obțină un post de comisar european sau o funcție similară acesteia.

Emisiunea „Dincolo de propagandă”, moderată de Andrei Gușă, poate fi urmărită live în fiecare vineri începând cu ora 13 pe Facebook Radio Gold FM, dar și pe platforma goldtv.ro. Înregistrările integrale pot fi vizionate pe goldtv.ro, dar și pe pagina de Facebook a postului de radio, Radio Gold FM.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background