Excepționalele realizări ale oamenilor de știință români

Postat de pe 1 decembrie 2022

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei” de la Radio Gold FM, Iosefina Pascal a vorbit, cu ocazia Zilei Naționale a României, despre o cercetare uluitoare făcută de oameni de știință români.

Se face treabă foarte bună în domeniul științific și din păcate a lipsit cu desăvârșire dezbaterea științifică din pandemie. Nu am văzut decât linii de comunicare, deși există studii făcute în România cu privire la comunicarea legată de virus și de vaccinare, sunt analizate toate acele sintagme și metode de manipulare emoțională”, spune Iosefina.

Există o cercetare absolut fabuloasă, făcută de Anca Liculescu și de profesorul Mircea Penescu,  de Carmen Giuglea, Andrei Marin, Dr. Mona Grecu, medici la Academia de Științe Medicale care au colaborat cu Universitatea Stanford, Maryland și universități de prestigiu din Belgia. Aceștia au făcut cercetarea teoretică, deoarece statul român nu finanțează proiectele de cercetare, iar studiile practice le-au făcut cei din afară. Este vorba despre un antidot la proteina spike care poate fi folosit pentru a opri efectele adverse ale vaccinării anti-covid, deoarece ele există și pot fi moderate, grave sau fatale. „Cei care neagă existența acestor efecte negative ale vaccinului spuneau că nu putem să negăm știința’ și tocmai așa este: știința ne indică fără dubiu și a dovedit că există asemenea efecte”, a spus Iosefina.

Antidotul poate fi folosit și pentru a opri infectarea cu covid și tratează și sindromul long-covid. Practic, poate fi folosit pentru orice are legătură cu proteina spike, de la vaccin la boală. Această cercetare este extraordinară și e foarte bine că Anca Alexandrescu și-a asumat să trateze acest subiect în emisiunea ei de la Realitatea TV. Aceste descoperiri uluitoare ar trebui să fie promovate peste tot în lume, nu doar în România! Nu poți să te vaccinezi de un milion de ori sau să faci al 10-lea booster de frică să nu ajungi la ATI din cauza Covid! Există acum o soluție care ar putea să oprească efectele infectării cu Covid și ar putea soluționa problemele îngrozitoare pe care le au unii oameni, chiar mulți din păcate, care s-au vaccinat.

„Credeți, oameni buni, că va fi produs în România un astfel de antidot, de panaceu, pentru tot ce înseamnă Covid? Nu cred! Credeți că au vreun interes atâta timp cât încă se cumpără vaccinuri și se aruncă totodată la coș pe bani grei? Credeți că România, statul român va finanța producția acestui medicament? Eu nu cred!”, a spus jurnalista. „Dar ar trebui să se întâmple acest lucru și acesta ar trebui să fie un semnal că totuși oamenii de știință nu  au capitulat total în fața politicului sau a companiilor pharma”, a încheiat Iosefina Pascal.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background