ESTE DEZASTRU în inspectoratele pentru situații de urgență din țară!

Postat de pe 6 septembrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza        

În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei” difuzată la Radio Gold FM, jurnalista Iosefina Pascal a dezvăluit cum Inspectoratul de Urgență Constanța este în paragină absolută, nefiind singurul caz în care sediul acestei instituții stă să cadă pe angajați, toate acestea în timp ce Arafat învârte milioane de euro.

Jurnalista Iosefina Pascal a prezentat o serie de poze din anul 2021 cu starea absolut deplorabilă în care se regăsesc sediile ISU din toată țara. Raed Arafat a primit aproximativ 92 de milioane de euro pentru a renova sediile ISU din țară. Aceeași situație oribilă de la Constanța se repetă la Giurgiu, Galați și în multe alte orașe din țară. Curtea de Conturi ar trebui să verifice de urgență pe ce s-au dus banii pe care Arafat i-a avut pe mână, pentru că nu există transparență și nimeni nu știe dacă aceștia au fost folosiți pentru renovarea a 8 clădiri, așa cum susține Arafat, sau dacă s-a întâmplat altceva cu ei.

În 2022, presa din Constanța a anunțat că a fost cumpărată o clădire nouă pentru ISU Dobrogea, cu 10 milioane de euro, pentru că sediul anterior era foarte vechi și se afla deja în paragină. Iosefina Pascal a descoperit, însă, că acea clădire nouă promisă nu este funcțională, nu există. Pompierii sunt nevoiți să-și cumpere echipamente singuri, pentru că pe cele profesionale Arafat le ține pentru paradă și pentru evenimente media, din câte se pare. Au fost publicate în presă nenumărate cazuri stupide în care pompieri de bună credință au sfârșit spitalizați sau grav accidentați la intervenții pentru că echipamentele lor erau neconforme sau deteriorate. După toate aceste tratamente și condiții precare, Arafat mai are tupeul să-i mai și certe pe pompieri, deși el a fost cel care le-a dat ordine și i-a trimis la moarte în dezastrul de la Crevedia.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background