Clarissa și Cristian Terran la Golden Hour: O nouă pandemie va duce la dezvoltarea accentuată a IA!

Postat de pe 7 septembrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, Clarissa Damian și Cristian Terran au dezvăluit care sunt previziunile numerologice pentru luna octombrie, dar și ce evenimente sunt previzibile în toamna anului 2023 și spre sfârșitul acestuia. 

La începutul acestui an, Clarissa Damian și Cristian Terran au descoperit prin analiza numerologică a României în anul 2023 că țara noastră va fi guvernată pe tot parcursul anului de cifra 6 care aduce multiple beneficii, dar care vine și cu energii negative care contrabalansează avantajele. Două dintre energiile negative care au învăluit România în anul 2023 sunt agresivitatea și materialismul. Practic, România se află încă sub incidența anului 2022, întrucât energia anului 2023 va fi resimțită abia pe 1 decembrie, momentul ce marchează „nașterea” țării. Așadar, România este guvernată de cifra 6 și de cifra 7 ce se manifestă în plan global. Energiile negative pot fi moderate prin studiu, armonie, mers la biserică, rugăciune, echilibru, empatie și introspecție.

Toamna anului 2023 va fi, așadar, o perioadă cu o mare încărcătură emoțională, marcând tranziția României de la energia anului 2022 la energia anului 2023. Totul este amplificat și de nemulțumirile cetățenilor ce se intensifică pe zi ce trece. Exploziile energetice generate pe acest fond vor afecta energia noastră românească, pe care mulți români nu o mai susțin, după cum au explicat Clarissa Damian și Cristian Terran. Lunile septembrie și octombrie aduc o serie de energii ce presupun schimbare. Septembrie va genera dărâmări de sisteme, schimbări de guverne și este esențial să învățăm să fim împăcați cu trecutul nostru și să ne descotorosim de karma trădării. Poporul român trebuie să scape și de ideea că doar guvernanții sunt de vină, iar cetățenii sunt perfecți, pentru că, de fapt, corupția este în floare peste tot, la toate nivelurile. Fiecare trebuie să-și conștientizeze propriile greșeli și să încerce să le îndrepte.

Un nou val de pandemie se va năpusti asupra omenirii?

În SUA, un nou val al pandemiei de Covid pare să pună stăpânire pe populație, sau cel puțin așa vor să credem cei de la putere. Soția președintelui Joe Biden a fost depistată cu Covid și se află în carantină. Clarissa Damian a invitat oamenii să analizeze cum au evoluat lucrurile în pandemie, între anii 2020 și 2022, când educația a fost pusă pe pauză, unele locuri de muncă au fost înghețate, economia a fost îngreunată, dar inteligența artificială a înregistrat o dezvoltare fără precedent. Dacă vom avea de-a face cu un nou val al pandemiei, lumea va fi din nou distrasă de dictatura fricii și inteligența artificială va câștiga și mai mult teren și se va infiltra în școli, în poliție, în sistemul de sănătate, poate și în politică și în multe alte domenii esențiale pentru societate. Este esențial în perioada următoare ca oamenii să-și folosească gândirea critică și să cearnă valul de știri și avalanșa informațională menită să le bulverseze gândirea.

Viitorul omenirii – între utopie și distopie

A circulat o știre potrivit căreia mai multe orașe din România se aliniază mișcării ce țintește reducerea la 0 a consumului de carne, lactate și chiar a folosirii mașinilor. Acest obiectiv trebuie atins până în anul 2030 și deja s-au alăturat inițiativei peste 1.500 de orașe, printre care se numără și 16 orașe din România, iar numărul va crește. Clarissa și Damian au atras atenția asupra faptului că se vor folosi tot felul de știri alarmiste și se vor crea situații tensionate pentru a distrage atenția populației tocmai de la semnarea unor legi și a unor decrete care să ne arunce țara în taifunul transumanismului. Românii sunt mai tradiționaliști, ceea ce va împiedica acest trend, însă autoritățile tot vor încerca să-și ducă la bun sfârșit planul. Deja există anumite lanțuri de magazine care au redus cantitatea de carne pe care o pun la vânzare. Cea mai mare putere a omului este să nu accepte aceste măsuri aberante.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background