Erdogan exagerează cu amenințările. Netanyahu execută un plan al serviciilor israelo-americane.

Postat de pe 30 octombrie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, Marius Ghilezan a vorbit despre Netanyahu și Erdogan în oglindă, arătând ce urmăresc de fapt cei doi lideri prin acțiunile lor.

Bibi Netanyahu a admis deja de dimineață 33 de camioane cu ajutoare umanitare, venite dinspre Egipt. România s-a abținut din a vota rezoluția ONU pentru armistițiu și pentru trimiterea de ajutoare umanitare în Orient. Erdogan, președintele Turciei, este unul dintre cei mai vocali lideri de talie mondială care și-a exprimat susținerea pentru cauza palestiniană în contextul războiului din Orientul Mijlociu. Jurnalistul Marius Ghilezan a evidențiat, însă, că Erdogan este într-o pierdere totală de formă și de imagine în Turcia. A mobilizat 1,5 milioane de musulmani pentru a transmite un mesaj de forță, pe care Marius Ghilezan l-a catalogat ca fiind infantil, că va ataca Israelul în cazul în care armata israeliană invadează Fâșia Gaza. Turcia are a doua cea mai puternică armată a NATO, după SUA.

„Probabil că este un avertisment dat puternicilor și marilor împărați ai lumii progresiste de astăzi, că ‘noi suntem aici, suntem pregătiți de orice invazie’.  Poate să fie un avertisment către Bibi Netanyahu, care nu l-a mai băgat în seamă de când a preluat din nou puterea. Poate fi la mijloc și interesul suniților să fie băgați în seamă mai tare decât Israel. Sau, ar putea fi vorba despre poziționarea ca lider regional despre care se tot vorbește. Când un organism este mai labil, îl copleșești prin forță și prin arătarea mușchilor”, sunt ipotezele înaintate de jurnalistul Marius Ghilezan în legătură cu declarațiile belicoase ale lui Erdogan.

Premierul Bibi Netanyahu pare că execută un rol impus, eliminând de pe pagina sa de Facebook tocmai postarea ce făcea referire la trădarea serviciilor secrete israeliene. Bibi Netanyahu joacă acum independența Israelului. Mesajul șters denotă că premierul israelian este condus de serviciile secrete, interconectate cu SUA.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background