Elena Ciftci-make-up artist și trainer de succes

Postat de pe 15 august 2021

Autor: Maria Teodora Șuta

În cadrul emisiunii ”Weekenduri Gold cu Jessie și Doru”, a fost invitată Elena Ciftci, make-up artist și trainer.

Întrebată ” Când ți-ai descoperit această pasiune?”, Elena a afirmat că de 10 ani a intrat în această industrie. ”Am vrut să învăț să mă machiez și am fost la un curs de machiaj. Acolo am descoperit ca îmi place să ofer fericire femeii. Atunci când am început să machiez pe altcineva, am văzut câtă fericire îmi oferea acest sentiment. Vedeam cât de fericite și bucuroase pleacă clientele și le ofeream un sentiment de încredere.  

Elena este și trainer și susține cursuri în București și Londra. ”În momentul când am început cursul de make-up pentru mine, m-am gândit că dacă fac ceea ce îmi place și pot să câștig și bani, e super. Și așa am ajuns să predau cursuri de machiaj și de auto-machiaj. Am o academie în București numită Ciftci Elena Academy și am dezvoltat una și în Londra.”

La întrebarea ”Cât durează un curs de make-up?”, Elena a afirmat că depinde de structură. ”Un curs durează între 5 și 10 zile. Cursul de auto-machiaj 2 zile și un masterclass tot 2 zile.” La finalul cursurilor, participantele primesc o diplomă autorizată, ce este recunoscută internațional. De asemenea, ele mai primesc un set de produse cu care pot să înceapă această meserie.

Întrebată dacă a lansat până acum propriile sale produse, Elena a răspuns afirmativ. ”Mi-am lansat propriul brand, dar am lăsat ca brandul să se vândă singur și fără să aibă vreo legătură cu mine. Mi-am pus amprenta în calitatea produselor și în design. Am lansat acest brand în Londra. Un set de 17 pensule profesionale din par natural și sintetic. Fiind în Londra, am lansat și gene pentru că e cererea foarte mare, dar și un adeziv de gene și un beauty blender. Produsele se pot vedea pe pagina de Instagram, unde este menționat și site-ul de unde pot fi comandate produsele.

Emisiunea ”Weekenduri Gold cu Jessie și Doru”, se difuzează în fiecare sâmbătă și duminică la Gold FM, de la ora 9.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background