Cum a obținut Serena succesul internațional?

Postat de pe 14 august 2021

Autor: Maria Teodora Șuta

În cadrul emisiunii ”Weekenduri Gold cu Jessie și Doru”, a fost invitată Serena, artist și membră a casei de discuri Mattman Music.

În această perioadă, Serena lucrează la noi proiecte muzicale, în urma recentei colaborări cu casa de discuri Mattman Music. Întrebată ”Ce proiecte noi ai în perioada aceasta?”, Serena a afirmat că are multe piese ce urmează să fie lansate. ”Săptămâna trecută am avut o sesiune pentru mine, pentru repertoriul internațional. Momentan în țară nu mă focusez. O să încep ușor, ușor să lansez piesele.”

La întrebarea ”Despre ce este vorba în noua ta piesă?”, Serena a declarat că este  despre o dragoste la prima vedere. ”Este despre cum l-am văzut și cum să fac să îl mai văd o dată. El era cu cineva, eu eram cu altcineva, ne-am întâlnit privirile și aia a fost.” Piesa este scrisă în limba franceză și este cântată alături de Andrei Bănuță.

Serena a cunoscut succesul ca și artist în anul 2017, când a lansat piesa ”Safari”. Piesa a avut peste 186 milioane de vizualizări pe YouTube și a fost una dintre cele ascultate piese în playlist-ul internațional.

Emisiunea ”Weekenduri Gold cu Jessie și Doru”, se difuzează în fiecare sâmbătă și duminică la Gold FM, de la ora 9.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background