Efectele lockdown urilor, date îngrijorătoare în media mainstream

Postat de pe 22 august 2022

Autor: Oana-Medeea Groza

În ultimul segment al emisiunii  „Scamatoriile Iosefinei” de luni, moderatoarea Iosefina Pascal a dezvăluit care sunt efectele lockdown-urilor. Se pare că printre problemele accentuate de carantină se numără cancerul, problemele cardio-vasculare, problemele circulatorii, diabetul și alte boli cronice, la care se adaugă creșterea ratei obezității din cauza sedentarismului

„Începem cu băieții de la The Telegraph care vin și spun niște lucruri pe care le-am spus și eu. ‘Efectele lockdown-urilor se pare că ar omorî mai mulți oameni decât covidul. Decesele inexplicabile sunt mult mai multe decât cele din cauza covid. Medicii spun că aceste cifre sunt terifiante. Experții cred că deciziile luate de guvern în prima perioadă a pandemiei fac rău în prezent. Restricțiile au ținut oamenii în casă, i-au speriat de a merge la spitale și i-au lipsit de tratamente și îngrijirea primară pentru problemele lor de sănătate‘”, citează Iosefina Pascal.

„Toată lumea spunea că lockdown-ul are efecte negative, evocând diverse argumente, economice, sanitare și așa mai departe. Li se spunea că sunt conspiraționiști și că-și doresc să moară oamenii de covid”, subliniază Iosefina.

„Directorul CDC spune că ei sunt responsabili de greșelile dramatice și foarte vizibile din timpul pandemiei, de la testare la datele cu privire la vaccinare și la comunicarea publică. Recunoaște singură într-o conferință internă că nu au gestionat cum trebuie pandemia. Plus că CDC-ul este anchetat de Congresul American”, dezvăluie jurnalista.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background