Echipamentul militar deținut de IGSU și posibilele erori făcute de Raed Arafat în cazul omicron

Postat de pe 8 decembrie 2021

Autor: Adrian Lambru

Jurnalista Iosefina Pascal a declarat în cadrul emisiunii “Scamatoriile Iosefinei”, de la GOLD FM, că: „IGSU se echipează cu elicoptere militare în valoare de 270 de milioane de euro, dar nu e în stare să gestioneze cazul omicron în România.”.

Iosefina Pascal aduce în discuție o informație care nu ar fi fost destul dezbătută în spațiul mediatic la adevărata problematică pe care aceasta o arată: „Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a achiziționat 12 elicoptere Black Hawk, elicoptere de tip militar. Acestea au costat 270 de milioane de euro”.

În 2023, când vor ajunge în Românie, Smurdul ar urma să aibă capabilități militare. „Entitatea aceasta, Smurd, va fi pregătită de război” – observă jurnalista. „Nu spun că aceste elicoptere sunt rele, din contră, sunt de top în domeniul militar. Dar întrebările sunt simple: Cum se poate ca Smurd să ajungă o entitate militară, dacă nu a fost în stare să gestioneze situația românilor veniți din Africa? Cum a ajuns Raed Arafat să se înarmeze cu tehnică militară de top?”

IGSU și omicron – o combinație nereușită?

Iosefina Pascal susține faptul că IGSU nu ar fi gestionat corespunzător cazul celor 46 de români aduși din Africa de Sud. O aeronavă TAROM a aterizat la Baza militară 90 din București la sfârșitul lunii trecute. La bordul acesteia s-au aflat cei 46 de români blocați pe continentul african din cauza omicronului, ce mai nouă tulpină de coronavirus.

Primele două persoane de pe teritoriul României infestate cu această variantă au fost deja identificate. Inițial, aceste persoane nu au fost depistate cu omicron, dar au rămas sub monitorizare. „Uite șa am reușit să vedem cum a reușit Raed Arafat să plimbe covidul prin toată țara. Momentan sunt doar două cazuri, dar ne întrebăm câte persoane ar mai fi în acest caz” – a adăugat jurnalista.

Emisiunea “Scamatoriile Iosefinei”, moderată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 16. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background