Comaroni: RADIOGRAFIA PANDEMIEI. Românii s-au dovedit mai deștepți ca vesticii!

Postat de pe 8 decembrie 2021

Autor: Maria Teodora Șuta

În cadrul emisiunii ”Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, analistul geo-politic Cozmin Gușă alături Bogdan Comaroni, au analizat evenimentele internaționale legate de „Geopolitica pandemiei”.

Conform unui sondaj, românii sunt mult mai treji la cap decât alții. Un sondaj realizat de Institutul Național Pentru Statistică și Cercetare spune ca 55% dintre români, realizat de Institutul Național Pentru Statistică, care spune că 55% dintre români cred că este vorba despre o înțelegere clară între medici, politicieni, jurnaliști și industria farmaceutică. Mai sunt încă 7% care nu sunt deciși și 23% nu cred această situație.

”Românii nu mai protestează. Ei ies din case doar când au interese serviciile secrete. În statul paralel funcționează foarte bine departamentul de manipulare și dezinformare. Cei din acest departament ar vrea ca românii să iasă în stradă, dar forma de protest a românilor este de a nu se vaccina.”, a declarat Bogdan Comaroni.

”Potrivit unui studiu unde au participat 166 de persoane grupați pe mai multe categorii de vârstă, 66% din cei testați, care au avut test pozitiv, sunt asimptomatici sau au avut o formă ușoară. 34% au forme medii și grave, dar dintre aceștia, 9% nu au necesitat spitalizarea. 42 de pacienți din total, au necesitat să se ducă la o unitate de primiri urgențe. Din aceștia 42 de pacienți, care reprezentau 25% din total, 70% nu au avut nevoie de suport de oxigen, ci doar de administrarea de antivirale. 5,31% din total au avut nevoie de suportul pe oxigen și au avut o formă de pneumonie de la ușoară la severă. Doar 2,4% din cazuri au ajuns la ATI.”

Potrivit lui Virgil Păunescu, acest vaccin administrat pune la pământ imunitatea naturală a organismului. Dozele în cascadă care se dau forțează o imunizare peste măsură, iar rezultatul este apariția bolilor autoimune.

Opiniile multor occidentali nu mai sunt luate în seamă de concetățenii lor. În schimb, în România sunt prezentate cu trafic mare păreile acestor oameni de știință decât acolo. Spre deosebire de România, în țările occidentale există agitație în stradă. Sute de mii de oameni în Austria săptămânal, la fel și în Franța.

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background