Doru Todoruț surprins ‘Pe drum‘ într-un Ferrari trăsnet!

Postat de pe 12 octombrie 2022

Autor: Oana-Medeea Groza

În cadrul celei mai recente ediții a emisiunii „Golden Hour cu Jessie”, prezentată de Jessie Baneș, îndrăgitul cântăreț Doru Todoruț a vorbit despre cea mai nouă piesă a sa, lansată de curând. Este vorba despre o piesă optimistă și foarte catchy intitulată ‘Pe drum‘.

Artistul Doru Todoruț avea de mult timp în gând să lanseze piesa, însă s-a implicat în tot soiul de proiecte și a durat puțin mai mult pregătirea videoclipului. Daaar… așteptarea a meritat din plin! În videoclipul piesei Doru Todoruț conduce un Ferrari trăsnet!

Piesa a fost compusă în primăvara acestui an, iar Doru Todoruț și-a propus să aducă odată cu ea un val de optimism după o perioadă de grele încercări. De altfel, videoclipul piesei cuprinde scene colorate, surprinzând o atmosferă de libertate și frumusețea de a trăi. Vă invităm să ascultați această piesă sensibilă pe Youtube, chiar pe canalul artistului!

Cum rămâne cu proiectul Deepcentral?

Doru Todoruț recunoaște că proiectul Deepcentral a luat o pauză de câțiva ani pentru că a fost nevoie de o perioadă de reechilibrare și de acomodare cu schimbările care au apărut în viețile artiștilor. Cu toate astea, Doru Todoruț promite că până la sfârșitul anului va lansa un nou single marca Deepcentral. Așa că fanii ar trebui să se pregătească pentru o revenire în forță după această perioadă de pauză!

Doru Todoruț – promotor al culturii și al artei!

Artistul Doru Todoruț este implicat în numeroase proiecte care să-i ajute pe cei mici și pe adolescenți să-și dezvolte latura creativă. Merită menționată aici colaborarea cu Teatrul Muzical Ambasadorii, unde se organizează fel de fel de spectacole și musical-uri atractive și educative.

De asemenea, Doru Todoruț a înființat propria școală privată de arte, denumită Gramophone School. Aici, tinerele talente pot apela cu încredere la specialiști în domeniu, fiindu-le puse la dispoziție materialele necesare în dezvoltarea lor ca artiști, de la studiouri și până la aparatură tehnică.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background