Doru Todoruț așteaptă tinerele talente la noua școală de muzică Gramophone School

Postat de pe 18 noiembrie 2021

Autor: Maria Teodora Șuta

În ediția de miercuri a emisiunii ”Golden Hour” moderată de Jessie, a fost invitat Doru Todoruț, fost solist al trupei Deepcentral.

Din dragoste față de tinerele talente, acesta a înființat școala de muzică ”Gramophone School”. ”Am plecat de la o școală de muzică, am ajuns la o școală de creativitate”, a declarat Doru Todoruț în cadrul interviului.

”La începutul anului am deschis prima dată ușa cursanților, de la 5 ani în sus. În Gramophone School, copiii pot să studieze muzică și in cadrul muzicii pot să învețe canto, pian, chitară și dans. Pentru fiecare se stabilește un drum, se susține un repertoriu. Pe parte de dans se susține ca micul artist să danseze în același gen muzical pe care îl cântă. Totul este unitar în conceptul pe care îl dezvoltăm în jurul unui mic artist. Am dezvoltat și latura de desen, pictură, fotografie, film. Mai nou cei mici pot să facă aproape orice creativ la școala Gramophone School.”

Fostul solist al trupei Deepcentral, Doru Todoruț, este un cunoscut cântăreț, printre numele mari cu care a colaborat le amintim pe Delia și Loredana. De când și-a început cariera solo, acesta a lansat mai multe piese de succes, printre care „Trei sfertul meu”, „Candva” și cea mai recentă piesă “Vama mea”. În timpul liber Doru scrie și poezii, cu care își încântă urmăritorii cu postări pe Instagram.

Noua piesă a lui Doru Todoruț, ”Vama mea” o puteți asculta accesând link-ul https://www.youtube.com/watch?v=k3npyIDTQ-8.

Emisiunea ”Golden hour”, moderată de Jessie, se difuzează de luni până joi între orele 18-19, pe 96.9 Mhz. Înregistrările pot fi urmărite pe paginile de Facebook și Instagram ale postului de radio Gold FM.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background