Adrian Severin: „Ne aflăm în timpul unei revoluții mondiale neomarxiste”

Postat de pe 18 noiembrie 2021

Autor: Adrian Lambru

Fostul politician Adrian Severin a declarat în cadrul emisiunii “Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de la Gold FM că: „Ne aflăm în situația unei revoluții mondiale neomarxiste, iar ținta ei este noua normalitate.”.

Această nouă normalitate, această nouă stare de a fi este caracterizată de Adrian Severin ca fiind „nefirească”. În concepția sa, „tot ce nu este normal acum urmeză să devină normal mâine. Pentru a realiza asta ai nevoie de marea resetare care are în centru confiscarea gândirii, a liberului arbitru. Pe scurt: DEZUMANIZARE.”.

Abolirea celorlalte drepturi și libertăți ale cetățeanului ar porni exact de la deposedarea oamenilor de identitate. „Deja drepturile s-au pierdut” – a adăugat fostul politician. „Există în zilele noastre doar o imagine, o aparență care se întreține ca lumea să fie calmată”.

Efectele fricii

Adrian Severin vine cu teoria conform căreia frica a fost folosită pentru a diviza oamenii. Iar frica aceasta ar fi avut două ținte: „Pe de o parte, frica ne-a făcut pe unii dintre noi să ne abandonăm de bună voie, să ne cedăm drepturile în fața statului”. Unii nu doar că ar fi acceptat ca drepturile să le fie luate, ci ar fi cerut asta.

Al doilea efect al fricii colective ar fi fost dezbinarea: „Tocmai, pentru a nu putea acționa eficace în apărarea drepturilor și libărtăților noastre”. Această dezbinare ar urma să mai persiste și după ce pandemia va trece “pentru că s-au creat două tabere cu idei și concepții diferite între care există tensiuni și neînțelegeri”.

După dispariția problemei care a declanșat divizarea, taberele ar urma încă să existe. Credințele clădite în timpul pandemiei nu ar dispărea imediat. Ruptura dintre oameni s-ar doveni de lungă durată.

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background