Doru Todoruț a primit titlul de ambasador HOSPICE Casa Speranței

Postat de pe 11 iunie 2024

Anunțul a fost făcut în cadrul petrecerii de 1 iunie a copiilor de la Adunații Copăceni

Doru Todoruț a devenit ambasador HOSPICE Casa Speranței, un titlu care vine să recunoască toată implicarea și susținerea artistului. Acesta este alături de cauza HOSPICE încă din anul 2017, atunci când a acceptat să participe în #TeamHOSPICE la Maratonul București. Titlul i-a fost acordat de către Ada Condeescu, ambasador al HOSPICE,  și de către Mirela Nemțanu, CEO HOSPICE Casa Speranței.

Am simțit atât de multă fericire în momentul în care am primit acest titlu! Înseamnă mult pentru mine. Nu simt că e o recunoaștere a ce am făcut, ci cred cu convingere că este un angajament pentru ceea  ce pot face în viitor, o responsabilizare pe care o accept cu inima deschisă. Propoziția „Omul sfințește locul.” pentru mine a însemnat din adolescență o misiune, un scop. Pentru asta le mulțumesc părinților mei. Ar trebui să sădim și să cultivăm în ADN-ul nostru obligația, cultul de a face bine, ca fiind normalitatea de a face bine, de a sfinți locul și oamenii din jur. Și putem face bine atât de ușor atunci când destinatarii binelui sunt atât de neajutorați! Îi sunt recunoscător lui Ciprian Datcu. De la el am primit propunerea să facem echipă la Maraton. Și de atunci facem echipă și vom face în continuare. Extrapolând, sunt convins că împreună cu HOSPICE vom depăși multe linii de finish – reale și metaforice. Mulțumesc!, precizează Doru Todoruț.

Alături de copii, dar și de #Eroine. În curse de alergare, dar și pe scenă la evenimente

La evenimentele sportive (Semimaratonul București, Maratonul București, Legal Half Marathon) a străbătut peste o sută de km alături de Ciprian. Îi împinge căruciorul, sunt aplaudați pe traseu și, mai ales, la linia de finish. Povestesc despre fiecare cursă în parte pe rețelele sociale, acolo unde mereu primesc multe reacții și aprecieri. Dar suportul lui Doru nu se rezumă doar la astfel de sprijin. El a fost prezent la petrecerile de Crăciun ale copiilor, dar și la cele de Ziua Copilului.

Tot Doru este cel care a ajutat-o pe una dintre pacientele beneficiare ale serviciilor HOSPICE să își împlinească un vis. El a cântat la concertul HOSPICE de la Ateneu alături de aceasta.

La HOSPICE ne mândrim cu o rețea de ambasadori valoroși: Amalia Enache, Andreea Vasile, Ada Condeescu, Maya Noelle Prediger și, de acum, Doru Todoruț. Sunt oameni care au dovedit că merită din plin acest titlu: se implică și reușesc să transmită mesajele noastre către publicul larg, iar noi avem nevoie de acești oameni frumoși, care și-au clădit o imagine și care acum ne ajută și pe noi să clădim extensia oamenilor de bine, rețeaua făuritorilor de speranță, menționează Mirela Nemțanu, CEO HOSPICE Casa Speranței.

sursă: hospice.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background