Doresc moldovenii unirea cu România?

Postat de pe 14 iulie 2021

Autor: Adrian Lambru

Iurie Ciocan, fost președinte al Comisiei Electorale Centrale din Republica Moldova, a declarat la emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de la Gold FM că: „Moldovenii abordează unionismul într-un mod pragmatic”.

Cetățenii republicii Moldova ar discuta și ar dorii foarte salariile și nivelul de pensie regăsite în  România. „Nimeni nu vorebește, însă, că moldovenii ar trebui să muncească ca în România, să depună efort ca în România, să avem o conștiință și o cultură ca cea românească” – susține Iurie Ciocan.

Planul Maiei Sandu

„Nu cred că Maia Sandu ar derapa spre moldovenism” – observă fostul președinte al Comisiei Electorale Centrale din Republica Moldova. „Nu asta o reprezintă“.

Iurie Ciocan consideră că președintele de la Chișinău va aporda această problemă prin „pași mici și foarte inteligenți. Maia Sandu se va axa infrastructura comună cu România, pe curiculii școlari comuni”.

Maia Sandu va dori să aducă Moldova la același nivel cu România. O suspectez pe doamna președinte de unionism latent – declară Iurie Ciocan.        

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background