Documentarul NBC „Queer Planet” va promova „toleranța LGBTQI+” la animale

Postat de pe 19 mai 2024

NBC intenționează să promoveze „toleranța LGBTQI+” printr-un documentar de televiziune care evidențiază relațiile între animale de același sex, scrie DailyWire. Potrivit  IndieWire, „Queer Planet” va fi disponibil pentru difuzare prin intermediul NBCUniversal Peacock pe 6 iunie, ca parte a sărbătoririi rețelei a lunii Mândriei.

„Toți am auzit de pinguini gay, dar acest film mi-a deschis cu adevărat ochii asupra întregului spectru de comportamente LGBTQ+ din lumea naturală”, a spus naratorul Andrew Rannells într-o declarație de presă. „Și ce poate fi mai natural decât să fii cine ești? Sunt încântat să fac parte din „Queer Planet”, în special în timpul lunii Mândriei și pe Peacock, cu siguranță cel mai plin de culoare și plin de farmec dintre toate serviciile de streaming.”

Filmul documentar, potrivit IndieWire, va prezenta o serie de „comunități LGBTQ+ ascunse printre animale care au sexualități și genuri neconvenționale” și va prezenta totul, de la „pinguinii gay” menționați mai sus până la o serie de alte comunități.

Sinopsisul oficial al documentarului produs de Martha Holmes prezintă proiectul ca fiind o explorare a „diversităţii bogate a sexualităţii animalelor – de la flamingo extravagant la primate pansexuale, peşti clovn care schimbă sexul la ciuperci cu mai multe genuri şi toate celelalte. Acest documentar se uită la creaturi extraordinare, este martor la comportamente uimitoare și îi prezintă pe oamenii de știință care pun la îndoială conceptul tradițional despre ceea ce este natural când vine vorba de sex și gen.”

Unii critici au intervenit, totuși, sugerând că poate regnul animal nu ar trebui să fie prezentat ca un exemplu pe care oamenii să-l imite.

„Animalele practică, de asemenea, violul, canibalismul, pruncuciderea, crima și furtul. Oamenii sunt meniți să fie mai mult decât animale, pentru că suntem mai mult decât animale. Nu asculta anti-oamenii răi”, a spus Joel Berry.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background