Din puțul gândirii neomarxiste – cadavre pe post de fertilizatori

Postat de pe 26 septembrie 2022

Autor: Oana-Medeea Groza

“Daca n-aveți un țel pe planetă, dacă n-aveți un scop in viață, s-ar putea să aveți după moarte; în California, Guvernatorul Gavin Newsom (Partidul Democrat) a avansat  ideea folosirii rămășițelor umane pentru fertilizarea solului”. Există chiar o lege în acest stat care promovează o astfel de măsură.

Aceasta idee sinistră se înscrie în cavalcada măsurilor de sorginte neomarxistă apărute în ultimii doi ani, adăugându-se celei care promovează mâncatul de insecte. Jurnalista subliniază că nu este doar o coincidență că s-a dat o astfel de lege dacă realizăm că în momentul de față există o mare penurie de fertilizatori, mai ales în Europa. Tot în acest sens se observă în ultimul timp foarte multe cazuri de incendii ce afectează fermele de creștere a animalelor și păsărilor. Recent a fost un incendiu care a distrus chiar cea mai mare piață agroalimentară din Europa.

Concluzia este că se dorește distrugerea industriilor alimentare tradiționale, specifice tuturor țărilor și înlocuirea lor cu un nou trend în care insectele și produsele artificiale de sinteză să constituie alimentația de bază.

Iosefina Pascal observă că toate aceste măsuri absurde și care încalcă vădit orice normă a drepturilor omului se vor a fi implementate tocmai pe fondul multiplelor crize economice și sociale induse la care trebuie să facă față populația.

“PETA (People for the Ethical Treatment of Animals, cu sediul în Norfolk, Virginia), care este cea mai mare organizație de protecție a animalelor a propus ca bărbații care mănâncă produse din carne sa nu aibă voie sa procreeze, deoarece poluează cu 40% mai mult decât femeile”, este un alt exemplu șocant și absurd pe care îl menționează jurnalista în încheierea emisiunii.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background