Deputatul AUR Marius Ostaficiuc: ”Patru ani cu Alexe și Chirica au tras Iașul în jos! Lista promisiunilor neonorate e tot mai lungă”

Postat de pe 2 aprilie 2024

Primarul Mihai Chirica și Costel Alexe, președintele Consiliului Județean Iași, s-au lansat recent într-o nouă tiradă electorală, cu promisiuni de mai bine pentru sutele de mii de ieșeni din județ.

Problema este că cei doi nu și-au dus la îndeplinire rolul pentru care au fost aleși de ieșeni în 2020, în baza cărora liberalii din fruntea actualei administrații locale, au primit votul oamenilor.

Chirica și Alexe s-au lansat în mai multe promisiuni electorale, care au fost lăsate apoi de izbeliște, a arătat deputatul AUR Marius Ostaficiuc.

”Lista promisiunilor electorale din 2020 făcute de achipa Chirica- Alexe a fost una extrem de lungă, listă care cuprinde unele proiecte fezabile, dar și unele fantasmagorice. Trecând peste această categorie din urmă, acest cuplu nu a reușit să își ducă la îndeplinire nici măcar promisiunile privind acele proiecte la care nu aveau de făcut decât să le implementeze. Acum, nu fac decât să le fluture iar. Îmi aduc aminte de sloganul unui alt politician ieșean, cu ani în urmă, care arăta că lucrurile importante au nevoie de timp. Se pare că moștenitorul său de la primărie pare că nu i-a copiat doar sloganul, ci a luat cuvintele la propriu. Din păcate, situația bate pasul pe loc, iar ieșenii se vor alege cu noi promisiuni și de această dată”, a spus Marius Ostaficiuc, deputat AUR Iași.

Parlamentarul ieșean a mai menționat și faptul că atât Costel Alexe cât și Mihai Chirica s-au lansat în promisiuni fără acoperire, promisiuni pe care cei doi le vor reșapa și prezenta din nou alegătorilor.

Ieșenii nu au uitat faptul că au fost duși cu zăhărelul, ieșenii nu au uitat că cei doi sunt campioni la dosare penale și mai puțin la derularea proiectelor care să aducă plus valoare comunității. Angajamentul legat de autostrada A8, șoseaua de centură a orașului sau fluidizarea traficului, ca să nu mai vorbim de parcuri industriale, modernizarea în totalitate a drumurilor județene și chiar autogări, toate aflate pe lista promisiunilor din mandatul 2020-2024, au fost amânate pentru altă dată. Nu mai aduc aminte de vreo sală polivalentă sau stadion și chiar de un transport intrajudețean la cele mai bune standarde, acestea fiind în capul promisiunilor neonorate. Din păcate, acest tandem este din ce în ce mai disperat, este din ce în ce mai nociv pentru sutele de mii de ieșeni. De aceea, trebuie ca Alexe și Chirica să fie sancționați la urne de către ieșeni”, a mai spus Marius Ostaficiuc, deputat AUR de Iași.

Parlamentarul ieșean a mai precizat și că liberalii de la primărie și de la Consiliul Județean ar trebui să-și ceară scuze în fața ieșenilor în loc să le ceară votul din nou.

”Este clar că ceea ce au promis cei doi nu are nicio acoperire. De aceea, ieșenii trebuie să-i sancționeze și să le întoarcă obrazul. Iașul are nevoie de proiecte concrete, nu de machete și desene. Dar nici unul din cei doi nu înțeleg acest luru și continuă să trăiască într-o lume paralelă”, a mai spus Marius Ostaficiuc, deputat AUR Iași.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background