Delegația AUR condusă de președintele George Simion participă în perioada 21 – 26 februarie la Conservative Political Action Conference (CPAC)

Postat de pe 23 februarie 2024

O delegație a partidului Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) condusă de președintele AUR, deputatul George Simion, se află în perioada 21 – 26 februarie în Washington DC, Statele Unite ale Americii, unde participă la CPAC – Conservative Political Action Conference, cea mai mare conferință a liderilor conservatori din lume.

Din delegația AUR fac parte președintele Consiliului Național de Conducere al AUR, senatorul Claudiu Târziu, deputatul AUR, Sorin Muncaciu, europarlamentarul Cristian Terheș, coordonatorul departamentului de relații internaționale al AUR, avocat Georgiana Teodorescu, președintele Partidului Republican din România, Marian Cucșa, și avocatul Gheorghe Piperea.

În data de 21 februarie, reprezentanții delegației AUR au participat la CPAC International Summit (Global leaders, policy discussions and strategic insights shaping the future).

Ziua de 22 februarie a fost una încărcată din punct de vedere al întâlnirilor bilaterale și a evenimentelor desfășurate în cadrul CPAC. Delegația AUR condusă de președintele George Simion a avut întâlniri cu oficiali ai Partidului Republican din Statele Unite, dar și cu europarlamentari membri ai grupului Conservatorilor și Reformiștilor Europeni, precum și cu parlamentari din mai multe state europene.

Reprezentanții AUR s-au întâlnit, de asemenea, cu oficiali ai grupului Americans for Tax Reform și ai Consiliului Atlantic, o organizație non-partizană care are drept obiectiv identificarea de soluții la provocările globale.

Pe parcursul zilei, președintele AUR George Simion a acordat mai multe interviuri pentru New American, reason.com, jurnalistul Glen Jung de la portalul brightlightnews.com, pentru podcastul Securing America moderat de Frank Gaffney, pentru televiziunea austriacă națională ORF și pentru televiziunea italiană Byoblu News. Temele abordate în cadrul interviurilor au vizat succesul politic înregistrat de AUR din 2020 și până în prezent, consecințele pandemiei Covid-19. Totodată, președintele AUR a subliniat că România este partener strategic al Statelor Unite ale Americii, dar cu toate acestea românii încă au nevoie de viză să intre în Statele Unite.

„Suntem alături de oameni, suntem naționaliști și punem țara pe primul loc, așa cum Donald Trump vrea să pună America pe primul loc. Suntem singura forță politică suveranistă, conservatoare, patriotică din România. Ne opunem celor care vor să ne fure libertatea în România și în Uniunea Europeană”.

Pe data de 24 februarie va fi prezent la CPAC și Donald Trump.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background