Dana Budeanu, Cozmin Gușă și Bogdan Tiberiu Iacob cer doliu național pentru România

Postat de pe 5 septembrie 2021

Autor: Adrian Lambru

În urma zilei de duminică, 5 septembrie, zi în care au încetat din viață marele canotor Ivan Patzaichin și reputatul actor Ion Caramitru, designer-ul Dana Budeanu, analistul geo-politic Cozmin Gușă și publicistul Bogdan Tiberiu Iacob cer doliu național din partea guvernanților.

DOLIU NAȚIONAL? MĂCAR O ZI, NENOROCIȚILOR! – scrie Dana Budeanu pe pagina sa oficială de Instagram.

„Trebuie declarat doliu național la plecarea dintre noi a lui Ivan Patzaichin și Ion Caramitru! Să putem gândi astfel, măcar pentru o zi, la satisfacțiile pe care le-am primit fiecare din partea culturii și a sportului, la felul prin care am fost reprezentați în lume de oameni ca cei doi români valoroși ce ne-au părăsit” – susține Cozmin Gușă printr-o postare pe Facebook.

„În orice țară normală, această zi neagră ar fi urmată de doliu național, măcar 24 de ore” – notează Bogdan Tiberiu Iacob pentru inpolitics.ro. „Țările civilizate aduc, prin funeralii de stat, un ultim mare omagiu personalităților deosebite, care au însemnat ceva pentru popoarele lor”.

Publicistul de la inPolitics este critic la adresa actualei guvernări a României: „Dar, vai, am uitat. Guvernul Cîțu e ocupat cu propria înmormîntare. Și cu funeraliile de stat pentru dreapta politică”.

Duminică, 5 septembrie, au murit Ivan Patzaichin și Ion Caramitru, două entități de seamă pentru țara noastră. Marele canotor, câştigator a 7 medalii Olimpice și un mare actor de teatru și film ai vechii generații.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background