Dan Negru, la Gold FM: „Bunicii mei din ambele linii de familie au fost deportați pentru că erau chiaburi”

Postat de pe 26 martie 2021

Invitat în emisiunea „Ce-i în gușă, și-n căpușă”, realizată de Cozmin Gușă la Gold FM, realizatorul de emisiuni de televiziune Dan Negru a mărturisit că bunicii săi de pe ambele linii de familie „au fost deportați în Bărăgan pentru că erau chiaburi”. „Dacă este real acel tricou care a apărut pe rețelele de socializare cu inscripția «Moarte chiaburilor! », acel mesaj mi-a omorât încă o dată bunicii. Dar Timișoara este atât de legată de ideea de libertate, încât orice prost poate să-și pună pe el orice tricou vrea”, a spus Dan Negru.

Referindu-se la amintirile prețioase cu personalități de primă mărime ale televiziunii, Dan Negru a afirmat că „noi, ca breaslă, ne-am bătut joc de titani ca Iosif Sava sau Cristian Țopescu. În ziua în care Sava a fost dat afară de la Televiziunea Română, Țopescu a luat un tort și s-a dus la el la birou, dar Iosif Sava nu a rămas, atât era de mâhnit. Cât despre Cristian Țopescu, era atât de perfecționist, încât își pregătea dinainte câte un final pentru fiecare variantă posibilă de final de meci pe care îl comenta”.

În legătură cu propria ascensiune în televiziune, Dan Negru a punctat influența lui Valeriu Lazarov. „Primul meu format de emisiune în afara legăturii cu Valeriu Lazarov, «Te pui cu blondele? », a fost o adevărată piatră de încercare”, a spus Dan Negru, la Gold FM.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background