Cum au exercitat oficiali ai SUA presiuni asupra SRI, DNA pentru a bloca ancheta despre Hunter Biden

Postat de pe 20 iunie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, Iosefina Pascal a analizat datele cu privire la corupția din România descoperite pe laptopul lui Hunter Biden și devoalate de un ONG.

Sorin Roșca Stănescu a început o serie de dezvăluiri zilnice în care prezintă pe rând documentele care îl incriminează atât pe Hunter Biden, cât și pe Joe Biden. Este vorba despre un raport de 600 de pagini în care un ONG a pus la cap toate datele din laptopul lui Hunter Biden, făcând corelații între acestea și persoanele din viața reală implicate în diverse ilegalități.

Un prim document vorbește despre legăturile clanului Biden cu un anume Chris Boies, care a fost folosit de Hunter Biden datorită conexiunii sale cu Hans Klemm, ambasadorul SUA în România. Chris Boies a intermediat o întâlnire între Hunter Biden și Klemm în Washington DC. Se pare că scopul acestei întâlniri era ca Hunter Biden să exercite presiuni asupra lui Hans Klemm, care la rândul său trebuia să exercite presiuni asupra procurorului general Laura Codruța Kovesi, pentru că îl ancheta pe Gabriel Popoviciu, cel care era și este implicat în tot felul de afaceri cu Hunter Biden.

O altă pagină din raport vorbește despre activitatea lui Louis Freeh, care se ocupa de anchete penale și crimă organizată la FBI. Se pare că Louis Freeh îl cunoștea pe Gabriel Popoviciu și a solicitat să se întâlnească cu reprezentanți ai DNA-ului, ai SRI-ului și cu ambasadorul SUA. Freeh făcea trafic de influență pentru Gabriel Popoviciu și Hunter Biden.

Documentele arată și plățile ce urmau să-i fie virate lui Hunter Biden din România, fiind vorba despre 30.000 de dolari în noiembrie 2016 și încă 120.000 de dolari în decembrie 2016, transferați către fosta soție a lui Hunter.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background