Cum acționează elitele lumii și ce vede populația?

Postat de pe 4 iunie 2022

Autor: Adrian Lambru

Specialiștii în spiritualitate Clarissa Damian și Cristian Terran au declarat în cadrul emisiunii „Golden Hour”, de la GOLD FM, că: „Totul se anunță și se face în văzul tuturor. Elitele, sau păpușarii, ne cer acordul permanent, iar noi, din păcate, ni-l dăm de fiecare dată”.

Cei doi susțin că, încă din 2015, poate chiar mai devreme, elitele lumii au atras atenția în mod public despre crizele sanitară, energetică și alimentară ce se resimt astăzi, însă nimeni nu ar fi făcut nimic în acest sens. Tocmai din acest motiv, ultimii trei ani au luat prin surprindere pe marea majoritate. În acest sens, Clarissa și Cristian încurajează la o lărgire a tabloului de perspectivă: „Cu cât cunoaștem mai multe piese dintr-un puzzle, cu atât putem să ne dăm seama de adevărata problemă”.

Cel mai recent exemplu dat de cei doi este Forumul Economic Mondial. Întrunirea de la Davos, din Elveția, din perioada 22 – 26 mai a adus împreună unele dintre cele mai influente și puternice personalități ale lumii. Cristian Terran atrage atenția că media din România ar fi tratat superficial acest eveniment, prezentând doar unele părți ale adevăratei însemnătăți.

„Din acest motiv trebuie să analizăm noi singuri subiectul în aprofunzime” – susține acesta. „Există canale din afară, americane, germane, italiene și altele, care explică cu lux de amănunte cele întâmplate, lucruri ce nu se arată în presa din România. La Davos s-a declarat pe față ceea ce se dorește să se implementeze. Vorbim aici despre supremația inteligenței artificiale și despre problemele foametei”.

Davos, în numere și tarot

De asemenea, ar exista o strânsă legătură între această întrunire de la Davos și puterea pe care o au numerele, potrivit Clarissei Damian. Această explică cum acest eveniment s-ar afla sub cifra 16 în arta tarotului, numărul cu cel mai mare impact: „Înseamnă dărmare totală. Cei de la Davos vor o dărmare a vechilor norme prin tot ceea ce fac. Se merge pe principiul că, dacă vrei să reconstruiești ceva, este mult mai ușor să-l dărâmi înainte”.

„Întâlnirea s-a terminat pe data de 26, iar 26 în tarot este Împăratul, iar dacă adunăm fiecare cifră din data calendaristică obținem numărul 19, care este Soarele” – a adăugat Clarissa. Însă, ce înseamnă asta? Ei bine, aceasta declară că s-ar fi dorit aducerea la lumină a unui posibil nou conducător, unei noi ordine mondiale.

Emisiunea “Golden Hour”, moderată de Jessie, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 18. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagia de Facebook Radio Gold FM România, dar și noua platformă goldtv.ro.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Continuați lectura

Melodia actuala

Titlu

Artist

Background