Cristian Terran&Clarissa Damian la Golden Hour cu Jessie: Apare prima BISERICĂ VIRTUALĂ din țară!

Postat de pe 21 aprilie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Golden Hour cu Jessie”, moderată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, Clarissa Damian și Cristian Terran au adus în prim plan cele mai noi tendințe progresiste care acaparează treptat lumea. Este vorba despre apariția bisericilor virtuale, despre orașele de 15 minute, dar și despre moneda virtuală ce se vrea a fi implementată în cât mai multe dintre statele lumii.

S-a aflat recent că în România a apărut prima biserică virtuală pe bază de inteligență artificială. Este vorba despre BisericaGPT.ro, o platformă unde credincioșii pot să se roage online, se pot chiar spovedi prin intermediul acestei aplicații și pot lua legătura cu preoții (?!?!). Din informațiile dobândite până acum, BisericaGPT nu este afiliată Bisericii Ortodoxe Române. Jessie Baneș, moderatoarea Gold FM, a tratat acest subiect deosebit de controversat într-un filmuleț publicat pe pagina sa de Facebook:

Clarissa Damian și Cristian Terran au atras atenția asupra faptului că a fost studiat comportamentul uman și a fost observat faptul că liberul arbitru dispare din ce în ce mai mult din conștiința colectivă, permițând astfel inteligenței artificiale să preia controlul și să construiască o iluzie de viață pe care oamenii o acceptă fără să-și adreseze întrebări.

Rămâne de văzut câți dintre români vor îmbrățișa acest mod progresist de a-și exprima și manifesta credința. Cert este că toate aceste manipulări și introducerea cu forța a inteligenței artificiale în cât mai multe sectoare ale vieții omului și ale societății duc la o desensibilizare a indivizilor și la lipsa lor de reacție în fața abominabilelor măsuri impuse de mai marii lumii și adoptate cu servilism de guvernanții români.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background