Criminalitatea atinge cote maxime în România! Asistenta socială care abuzează copii și anihilatorii de familie

Postat de pe 17 ianuarie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

Pe fondul creșterii prețului la energie și pe fondul inflației galopante care a afectat România, oamenii deja resimt efectele unor astfel de crize majore și au ajuns chiar să fie nevoiți să aleagă între mâncare și medicamente. Toți acest factori duc la o rată a criminalității mult mai ridicată, problemă gravă cu care se va confrunta țara pe toată perioada aceasta de criză. În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei” de marți, jurnalista Iosefina Pascal a analizat cazuri care se încadrează perfect în această categorie a criminalității crescute, prezentând detalii șocante.

Atrocitatea de la Brașov

Sursă: WOWBiz

A făcut înconjurul tuturor posturilor de televiziune și tuturor site-urilor de știri crima șocantă de  la Bran, județul Brașov, unde un cuplu a fost măcelărit de o rudă relativ apropiată, mai exact de verișorul bărbatului ucis. Motivul? Se pare că se iscase o ceartă aprinsă din cauza vânzării unui teren. Deci, în definitiv, persoanele implicate s-au certat din cauza banilor, ajungându-se la o tragedie… am fi vrut să spunem fără precedent, dar se pare că astfel de cazuri de-a dreptul șocante se petrec din ce în ce mai des în România.

„Vor ajunge să se omoare familiile între ele! Nu mai zic de abuzurile domestice, de bătăi în casă, de copiii care fug de acasă pentru că au o situație complicată în interiorul familiei, din cauza banilor, a lipsei locului de muncă sau a siguranței, din cauza frustrărilor personale sau din cauza presiunii din ce în ce mai mare a instituțiilor bancare”, a atras atenția Iosefina Pascal.

Asistenta socială pedofilă

Sursă: Spynews.ro

„Un caz grețos: o asistentă socială a produs materiale pornografice cu copiii pe care îi trata”, a anunțat jurnalista, comentând că „e clar că o astfel de persoană are probleme psihologice, pentru că a face astfel de lucruri, mai ales cu copii, înseamnă că ai o tendință către mediul infracțional și degenerat, scopul final fiind banii”. Această asistentă socială din Teleorman vindea materialele pe piața neagră și scotea profituri uriașe în urma acestor abuzuri damnabile răsfrânte asupra unor copii pe care trebuia de fapt să îi ÎNGRIJEASCĂ.

La finalul emisiunii, Iosefina Pascal a tras un semnal de alarmă, afirmând cu fermitate că astfel de probleme trebuie combătute din start, pentru că e clar că în țările cu condiții de trai precare se vor acutiza tendințele criminale. Rezolvarea problemei nu constă doar în încarcerarea făptașilor, deși, da, sigur, ei trebuie să fie pedepsiți pentru asemenea fapte deosebit de grave (chiar dacă de multe ori, din păcate, nu se întâmplă asta), ci trebuie să se soluționeze întreaga situație din țară, oferindu-le oamenilor locuri de muncă, șansa la un trai mai bun, sentimentul de siguranță.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmări


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background