Autoritățile europene vor mai mult certificat verde

Postat de pe 17 ianuarie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În al doilea segment al emisiunii „Scamatoriile Iosefinei” de marți, moderatoarea Iosefina Pascal a adus în prim plan intențiile absurde ale capilor UE de a implementa și mai multe măsuri care să îngrădească libertățile și drepturile cetățenilor.

„S-a terminat pandemia, dar autoritățile europene vor mai mult certificat verde! De ce?”,s-a întrebat mirată Iosefina Pascal.

Curtea de Conturi Europeană a cerut permanentizarea certificatului verde, însă nu intră în atribuțiile acestei instituții să impună așa ceva. Această măsură a fost un act politic, menit să constrângă libertatea de mișcare a cetățenilor, chipurile pentru sănătatea lor, deși s-a demonstrat foarte clar că nu a avut legătură cu sănătatea. „Curtea de Conturi Europeană ar trebui să se ocupe de sumele enorme plătite degeaba pe vaccinuri, de corupția mare care există la vârf printre funcționari, să se ocupe de Ursula von der Layen și de contractele cu Pfizer!”, a afirmat revoltată Iosefina.

Au extins valabilitatea certificatului până în iunie 2023, nu știm de ce, iar acum vor să-l aplice permanent; acesta nu este decât un mijloc de control al populației. Dar toate aceste măsuri abuzive, frica indusă populației, temerile false răspăndite în societate au dus la scindarea acesteia, la împărțirea oamenilor în tabere și la sărăcirea lor.

Certificatul, au spus birocrații, este o măsură temporară de sănătate publică, dar nu a făcut decât să creeze o falie între cetățeni și să le încalce drepturile și libertățile fundamentale.

„Acest certificat nenorocit trebuia eliminat încă de anul trecut! Nu ajută la nimic! Ba mai mult, face rău, iar Curtea de Conturi ar trebui să se ocupe de corupție, nu de acte politice, să verifice achizițiile și contractele ilegale din pandemie”,a încheiat jurnalista.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background