Cozmin Gușă: „Vîlceanu e gafeur, șantajabil, deci va semna orice!”

Postat de pe 19 august 2021

Autor: Adrian Lambru

Analistul politic Cozmin Gușă a declarat în cadrul emisiunii “Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de la Gold FM că: „Toată treaba a fost premeditată de Klaus Iohannis și de oamenii din jurul lui”.

„De ce a fost preferat Vîlceanu și de ce a fost dat afară Nazare? Acum știm” – susține Cozmin Gușă. „Nazare nu mai voia să mai semneze pentru împrumuturile atât de mari ale statului român și voia să facă și schimbări la trezorerie, acolo unde sunt oamenii din rețea. Pe lângă asta, Nazare nu a semnat pentru achizițiile atât de multor doze de vaccin în exces. Doar în 2021 aruncăm 525 de milioane de euro, iar Nazare știa asta și nu a acceptat”.

Noul ministru al Finanțelor, Dan Vîlceanu, ar fi, conform analistului politic, „șantajabil, are dosare multe, iar unele i s-au închis între timp. Este, de asemenea gafeur, deci va semna orice i se dă. Va semna mai ales ce vor cei mai mari decât Cîțu. Vîlceanu știe că nu a ajuns în această funcție pentru că l-a pus premierul. A ajuns acolo pentru că așa au vrut Iohannis și cei din jurul lui”.

În urma relocării din funția de ministru al Finanțelor a lui Alexandru Nazare de la începutul lunii iunie, propunerea premierului pentru această funcție este Dan Vîlceanu. „Acesta este coleg, prieten cu Cîțu, cu Isar, cu Ghorghiu” – declară Cozmin Gușă. „A fost pesedist în Tineretul Social-Democrat al lui Ponta. Pe lângă asta, la cât de puțină școală are Cîțu, ne-am mira ca prietenul lui să aibă mai multă”.

Despre Alexandru Nazare, cel care a ocupat anterior această funcție, analistul politic este de părere că ar fi încercat degeaba să reclame toată această treabă. „Treaba era premeditată de la nivel înalt” – susține Cozmin Gușă.

Dan Vîlceanu a fost validat miercuri, 19 august, pentru funcția de ministru al Finanțelor, decizia fiind luată în Biroul Politic Național al PNL, convocat de către premierul Florin Cîțu și de susținătorii acestuia. Singurul vot împotrivă a fost al lui Ludovic Orban, Vîlceanu având de partea lui 47 de voturi.

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background