Cozmin Gușă: „Scăderea nivelului de patriotism – asta este misiunea lui Iohannis în România”

Postat de pe 13 septembrie 2021

Autor: Adrian Lambru

Analistul geo-politic Cozmin Gușă a declarat pentru cetățeanul.net că „Iohannis are misiune din partea Ocultei Internaționale de a duce foarte jos sentimentul patriotic, naționalist în România. Însă, metoda acestuia este greșită”.

În contextul în care Klaus Iohannis a fost prezent la Sibiu pentru a dezvelit statuia lui Samuel von Brukenthal, analistul susține că președintele „nu a găsit posibilitatea” să facă un gest comemorativ în cinstea lui Ivan Patzaichin și lui Ion Caramitru.

„Iohannis nu o să facă nimic în cinstea statului român, pentru simbolurie naționale românești” – declară Cozmin Gușă. „Oculta Internațională i-a dat treaba asta de făcut. Să ne denigreze valorile. Îi are pe gemenii Muraru care se ocupă de asta. Complexații aceștia doi își bat joc de ceea ce înseamnă România, de Eminescu, de Goga și așa mai departe”.

Posibila greșeală a lui Iohannis în acest scenariu

Cozmin Gușă este de părere că foarte mulți tineri din România ar fi crescuți în spirit patriotic și naționalist, iar tocmai acest lucru ar fi dezavantajul președintelui. „Foarte mulți tineri sunt pasionați de Patzaichin, au auzit de el, știu cine a fost, îl iubesc pe Eminescu, chiar dacă nu-i știu poeziile. Ceea ce face Iohannis va enerva această masă de tineri patrioți și nu-i va face bine” – a adăugat analistul politic


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background