Adevăratul motiv pentru care Ursula Ursula von der Leyen ar veni în România

Postat de pe 13 septembrie 2021

Autor: Adrian Lambru

Jurnalistul de la România Liberă Marius Ghilezan a declarat în cadrul emisiunii “Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de la Gold FM că: „Ursula von der Leyen vine în România să-i pună mâna pe căpșor lui Florin Cîțu și să zică că el este alesul”.

Președintele Comisie Europene, Ursula von der Leyen, a anunțat că vine în România pe 24 septembrie pentru a semna cu România acordul pentru banii europeni. „Ursula vrea să vină să arate că PNRR–ul României este mai valabil, deși Polonia și Ungaria au depus deja proiectele lor, chiar dacă, conform Ursulei, nu respectă statul de drept. Deci, să demonstreze că sub Florin Cîțu România merge bine, iar banii vin gârlă”.

În acest fel, semnarea PNRR-ului din România ar putea veni în ajutorul premierului pentru a prelua funcția de președinte al Partidului Național Liberal în urma congresului de pe 25 septembrie.

„Venirea Ursulei von der Leyen în România cu o zi înainte de congresul PNL este un eveniment important care trebuie analizat serios, din mai multe ipostaze” – susține jurnalistul.

De asemenea, conform Știri pe Surse, acest lucru poate fi considerat ca o lovitură a premierului Cîțu pentru USR PLUS. Interimar acum la Fonduri Europene este Florin Cîțu, care a preluat treaba lui Cristian Ghinea de la USR PLUS, fostul partid de coaliție. Premierul ar avea, astfel, semnătură pe PNRR, planul care ne va aduce banii europeni. Planul a fost finalizat, însă, de către Cristian Ghinea.

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background