Cozmin Gușă: „Pandemia reprezintă un război biologic declanșat de SUA și externalizat de China”

Postat de pe 15 iulie 2021

Autor: Adrian Lambru

Analistul politic Cozmin Gușă a declarat în cadrul emisiunii “Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de la Gold FM că: „Toată lumea implicată în acest război are dovezi, dar le convine pentru că se fac bani”.

Cozmin Gușă susține faptul că întreaga pandemie ar fi început din cauza Statelor Unite „prin virusul pe care l-au lăsat scăpat în Wuhan. China, în schimb, nu denunță nimic. Asta pentru că-i convine și pentru că este parțial vinovată de leapșa provocată”.

„În urma acestei pandemii s-au împogățit exact cei care trebuie: companiile din Big Pharma și cele din IT” – este de părere Cozmin Gușă. „Noi astăzi suferim și suntem o planetă de pițifelnici”.

„Lipsa de democrație și de libera exprimare”

O a treia parte implicată în acest „război biologic” ar fi, conform lui Cozmin Gușă, „Mama Rusia”.

„Pentru că se fac bani, populațiile sunt ținute într-o lipsă de democrație și de liberă exprimare” – declară analistul politic. „Oare cui convine asta? Păi fix Rusiei și Chinei, care validează exact sistemul lor în fața Americii”.

„România nu există. Noi nu contăm

Analistul politic îi învinovățește de politicienii români pentru slabul demers al României în pandemie: „Țara noastră, în acest război biologic, a decăzut cel mai mult. Când mascarada se va termina, România va descoperi că nu va mai însemna mare lucru”.

„Am cedat deja tot ce mai era de cedat” – declară Cozmin Gușă.

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background