Cozmin Gușă: „Iohannis pierde indiferent cine căștigă șefia PNL”

Postat de pe 22 septembrie 2021

Autor: Adrian Lambru

Analistul geo-politic Cozmin Gușă declarat în cadrul emisiunii “Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de la Gold FM că: „În orice scenariu privind congresul PNL, Iohannis va ieși pierzătorul de serviciu”.

„Klaus Iohannis va ieși din această criză politică mult mai slăbit și cu mai mică autoritate” – susține analistul politic. „Asta îi va da o agitație mult mai mare. Urmează perioada de castrare politică a lui Klaus Iohannis”.

Dacă Florin Cîțu va câștiga alegerile, Partidul Național Liberal ar urma să fie condus de un om „care nu va avea autoritate”. Într-un asemenea scenariu, Cozmin Gușă este de părere că „nu va rezista mult și va trebui să fie schimbat din funcție”.

„Proaspătul președinte de partid nu va mai fi nici prim-ministru. Atunci, va trebui constituită o majoritate cu USR PLUS sau cu PSD, două partide ce-l privesc cu ochi răi pe Klaus Iohannis”.

Pe lângă aceste ascpecte, analistul politic este de părere că, dacă Ludovic Orban ar câștiga alegerile „nu se va mai înțeleagă niciodată cu președintele Iohannis”. Acest fapt va duce la ruperea totală a Partidului Național Liberal de Klaus Iohannis.  

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background