JUDO | Kohei Oishi părăsește Federația Națională

Postat de pe 22 septembrie 2021

Autor: Adrian Lambru

Contractul antrenorului japonez Kohei Oishi a expirat după Jocurile Olimpice Tokyo 2020. Federaţia Română de Judo îi mulţumeşte pentru contribuția importantă adusă la dezvoltarea judo-ului în țara noastră.

„Federaţia Romană de Judo îi urează mult succes în proiectele următoare asigurându-l că România va rămâne întotdeauna “acasă” pentru sensei Kohei Oishi!” – este mesajul publicat pe site-ul oficial al federației.

Kohei Oishi a sosit în România în 2017 la invitația Federației Române de Judo pentru a coordona loturile olimpice, în vederea JO de la Tokyo 2020. Acesta a declarat într-un interviu acordat pentru paginiromanesti.ca că a acceptat invitația apreciind „mentalitatea și spiritul sportivilor judoka români”. Kohei Oishi consideră că această oportunitate a reprezentat o nouă provocare în cariera sa.

„Situația este diferită pentru fiecare sportiv în parte. În ceea ce privește echipa României, avem o mică distanță de recuperate până să ajungem pentru drumul spre 2020” – declara Oishi la sosirea în România.

Reprezentanții Federației Române de Judo susțin că „au fost câțiva ani foarte importanți, în care s-au făcut pași înainte în ceea ce înseamnă pregătirea din judo, stagiile regulate de pregătire organizate în Japonia de către sensei Kohei Oishi, fiind doar un exemplu ce face diferența”.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background