Cozmin Gușă, despre ”cârpele” din PNL: “Vor să redevină bipede și cer capul lui Cîțu”

Postat de pe 22 noiembrie 2021

Autor: Maria Teodora Șuta

În cadrul emisiunii ”Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, analistul geo-politic Cozmin Gușă a declarat că miniștrii ”cârpă” din PNL l-ar acuza pe Cîțu pentru ceea ce se întâmplă în momentul actual în Parlament. Totuși, ei nu l-ar acuza și pe Iohannis, care ar fi cel care controlează ceea ce se întâmplă în momentul de față.

Raluca Turcan, fostul ministru al muncii, văzând că s-ar putea întâmpla să nu mai ocupe vreun loc de ministru în următorul Executiv, s-ar apucat în dimineața asta să îi ceară demisia lui Cîțu. “Nu a făcut acest lucru ieri, alaltăieri, ci fix astăzi” – susține Cozmin Gușă. De asemenea, Dan Motreanu ar fi început și el, tot astăzi, să ceară demisia pentru felul în care a negociat premierul interimar posturile de miniștri.

”PNL e partidul cârpă, ei se luptă pentru principii. Se luptă până la ultimul bănuț pe care speră să îl obțină din fel de fel matrapazlâcuri guvernamentale unde sunt băgați cu toții” – a declarat Cozmin Gușă în cadrul emisiunii.

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background