Cozmin Gușă: „Alina Gorghiu vrea să fie al doilea om în stat, iar Klaus aplaudă aprobator din papion”

Postat de pe 17 august 2021

Autor: Adrian Lambru

Analistul politic Cozmin Gușă a declarat în cadrul emisiunii “Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de la Gold FM că: „Alina Gorghiu vrea să fie o a doua Udrea”.

Cozmin Gușă este de părere că liberala Alina Gorghiu ar fi dorit întotdeauna să fie „la brațul unui om polotic puternic, iar de data asta țintește la cel mai înalt nivel: direct la Klaus Iohannis”.

Planul celor de la guvernare ar fi fost ca, în czaulîn care Ludovic Orban pierde cursa pentru șefia PNL și demisionează din funcția de președinte al Camerei Deputaților, această funcție să îi revină lui Dan Barne dela USR-PLUS. La Senat ar fi urmat să ajungă Alina Gorghiu. „Oricum, Anca Dragu e insipidă, e incoloră” – a adăugat Cozmin Gușă.

„Klaus Iohannis este încântat de acest scenariu. Papionul acestuia dă din aripi ca un fluturaș. Oare are Dana Budeanu dreptate când spune că președintele e îndrăgostit?” – se întreabă analistul politic.

Acest scenariu îi aduce aminte moderatorului emisiunii de Elena Udrea. „Alina Gorghiu nu este la fel de pragmatică și de inteligentă comparativ cu Elena Udrea” – observă Cozmin Gușă.

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background