Conflictul de interese CDC – Pfizer dovedit. Scandalul din Parlamentul European

Postat de pe 13 octombrie 2022

Autor: Oana-Medeea Groza

În cadrul emisiunii „Scamatoriile Iosefinei”, moderată de Iosefina Pascal, jurnalista comentează pe marginea subiectului Pfizer și manipularea pe care marile companii farmaceutice au extins-o pe plan global.

Într-o anchetă realizată de Daily Mail s-a descoperit că o firmă de PR care se ocupa de companiile farmaceutice Pfizer și Moderna are legături cu CDC-ul, chiar cu departamentul responsabil de vaccinuri. Șocul și mai mare vine atunci când observăm cu atenție ce au declarat oficialii Pfizer în Parlamentul European: „Vaccinul nu a fost testat și scopul său nu a fost să oprească transmiterea virusului, informațiile acestea venind în contradicție totală cu ceea ce declara Bourla”, informează Iosefina Pascal. Având în vedere că majoritatea țărilor, dacă nu chiar absolut toate, au procurat vaccinuri de la firma Pfizer, ceea ce înseamnă că avem de-a face cu o fraudă la nivel mondial, după cum observă jurnalista Iosefina Pascal.

Scandalul din Parlamentul European

‘Colac peste pupăză‘, CEO-ul companiei Pfizer refuză să fie audiat în fața Parlamentului European. Iosefina este de părere că o astfel de sfidare nu ar trebui să rămână nepedepsită și că țările care au avut de suferit de pe urma contractelor bizare impuse de Pfizer ar trebui să ia măsuri în instanță.

Toate abuzurile acestea fac parte dintr-un plan mult mai mare, iar acest lucru este demonstrat chiar de acțiunile statelor europene și SUA. Spre exemplu, administrația Biden a impus directorilor rețelelor de socializare să blocheze informarea cu privire la vaccinuri sau probleme ce țin de Covid-19. Așa se face că a fost instituită o cenzură generalizată în mai multe țări.

Acum a venit momentul ca toți cei care au făcut abuzuri în pandemie să fie trași la răspundere, dar se pare că statele nu au de gând să ia măsuri serioase prea curând, ceea ce nu înseamnă nimic altceva decât un soi de complicitate mută, complet împotriva intereselor cetățenilor.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background