Confesiunea scabroasă a Prințului Harry despre penisul său 😱

Postat de pe 16 ianuarie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În a treia parte a emisiunii „Scamatoriile Iosefinei”, difuzată la Radio Gold FM, jurnalista Iosefina Pascal a pus sub lupă un aspect jenant al confesiunilor Prințului Harry din recenta  carte autobiografică.

„Am crezut că e fake news, dar, din păcate nu e. Este o dezvăluire grețoasă dintr-un extras al carții Prințului Harry, recent apărută și care se adaugă unei alte afirmații cinice în care ne spunea că a omorât 25 de oameni în Afganistan, că i-a eliminat ca pe niște piese de pe tabla de șah, depersonalizându-i”, a afirmat intrigată Iosefina Pascal.

Într-un context grotesc care are legătură cu mama lui, Prințesa Diana, Prințul Harry a făcut o mărturisire și a spus că „are o problemă, o sensibilitate cu propriul penis traumatizat”. Acesta a mai spus că „o prietenă i-a recomandat să folosească o anumită cremă pentru problema lui”, la care el a afirmat că ”acea cremă era folosită de mama lui pentru buze și că mirosul cremei l-a dus înapoi în timp de parcă mama sa era chiar aici, în cameră”.

„Acest individ nu e capabil să înțeleagă ce statut are. Așa ceva e de domeniul patologicului; acest Harry are probleme grave și cred că înainte de a scrie această carte, poate ar fi trebuit să facă terapie la psiholog, dacă nu chiar la psihiatru…”, a comentat Iosefina.

„E o insultă la adresa mamei acestuia, Prințesa Diana, pentru ce a fost ea și ce încă este, ca simbol și ca model pentru oameni”, a adăugat jurnalista.

„Această știre câștigă premiul ‘Noaptea minții’ al săptămânii dacă nu va mai apărea ceva și mai și…”, a concluzionat într-o notă ironică Iosefina Pascal.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background