Astrolog Camelia Pătrășcanu la Golden Hour cu Jessie: Tendințele generale ale anului 2023. Previziuni pentru fiecare zodie în parte

Postat de pe 17 ianuarie 2023

 Autor: Oana-Medeea Groza

Camelia Pătrășcanu, astrolog, a fost invitată în cadrul emisiunii „Golden Hour cu Jessie”, prezentată de Jessie Baneș la Radio Gold FM, pentru a dezvălui ce ne așteaptă în anul 2023 în funcție de zodie.

Tendințe generale ale anului 2023

Un lucru mai puțin știut este că am pășit în noul an cu două planete aflate în retrograd; este vorba despre Marte și Mercur care vorbesc despre politică, dezvăluiri, despre energia punctului de vedere, aduc schimbări de poziții sau de discurs cu privire la chestiunile care ne frământă pe noi toți în acest moment. Totodată, Camelia Pătrășcanu a dezvăluit că primele patru luni ale anului 2023 sunt încărcate de o energie foarte puternică a curajului, ceea ce poate însemna că oamenii s-ar putea să simtă un impuls de a se trezi la realitate și de a nu se mai lăsa manipulați de discursurile exagerate ale guvernanților, își vor apăra părerile și vor avea mai multă încredere în ei înșiși. Perioada cuprinsă între mai 2023 și iunie 2024 reprezintă un tranzit guvernat de Jupiter în taur care vorbește despre bani în toate formele posibile.

Continuă războiul din Ucraina?

Referitor la războiul care a izbucnit încă de anul trecut în Ucraina, astrologul Camelia Pătrășcanu a afirmat următoarele: „Nu văd să se extindă niște conflicte. Eu spun că acest război are un rol de jucat, din păcate cu mari sacrificii omenești, dar sunt vremuri în schimbare. Există șanse ca până în mai să se tranșeze niște probleme. Dacă ele sunt rezolvate corespunzător, este foarte posibil să nu se prelungească războiul. Dacă totuși se prelungește, mai târziu de toamna lui 2024, maximum primăvara lui 2025 nu cred că se duce niciun conflict”.

Ce rezervă anul 2023 pentru România?

Aceeași tendință de deșteptare se va manifesta și în cazul României, astfel că țara noastră va fi guvernată de o energie a curajului care îi va determina pe cetățeni să se revolte mai mult când sunt nedreptățiți, să-și apere drepturile și opiniile și să încerce să schimbe ceea ce nu merge bine în țară. Se pare că se vor face auzite și voci ale Bisericii, acestea străduindu-se să scoată adevărul la iveală după o perioadă de îndelungate frământări și scandaluri. Camelia Pătrășcanu a atras atenția asupra faptului că noi, ca stat, ar trebui să ne cântărim foarte bine avantajele, întrucât perioada aceasta este benefică pentru alianțe și prietenii și trebuie valorificată înainte de finalul ei care vine la vară.

Teama de un nou virus: justificată sau nu?

Mulți specialiști din domeniu sunt de părere că la sfârșitul anului 2023 – începutul anului 2024 poate apărea un nou virus răvășitor, care ar ataca sistemul digestiv și care ar fi chiar mai violent decât Covid-ul. Camelia Pătrășcanu a negat această ipoteză, afirmând că vârful pandemiei a fost în 2021-2022. „E adevărat că intră Saturn în Pești, una din zodiile pe care se dă vina când vine vorba de boli, însă Saturn are rolul de a pune la punct, de a aduce dreptate, de a lămuri lucrurile și de a pune la punct niște instituții. Toți astrologii îl văd pe acest Saturn care intră în Pești și care stă vreo doi ani jumate ca pe un mare malefic și ca pe un mare distrugător. Eu nu îl văd așa, ci cred că el vine și face ordine în tot ceea ce ține de marea colectivitate”, a subliniat Camelia Pătrășcanu.

Previziuni pentru fiecare zodie

Berbecii sunt poate cei mai îndrăzneți și mai energici dintre toate zodiile acum, la început de an. Pot iniția acum proiecte noi de a căror succes se vor bucura începând cu luna mai. Vara aceasta va fi o perioadă foarte bună și pentru vindecare, de aceea Camelia Pătrășcanu îi sfătuiește pe berbeci să nu se teamă să ceară ajutorul celor apropiați.

Taurii vor avea tendința să stea să cumpănească niște decizii pe care le-au luat în trecut și vor simți nevoia să facă niște reglaje în viața lor. Începând din luna mai, taurii vor avea parte de foarte multe schimbări în bine care se răsfrâng asupra lor. Este vorba aici despre diverse obiceiuri sau comportamente care vor fi îmbunătățite sau corectate. Taurii vor simți nevoia de independență.

Pentru gemeni acum, la început de an, contează foarte mult relațiile și alianțele pe care și le fac. Din vara acestui an, gemenii intră într-un soi de an sabatic, acesta reprezentând o perioadă de concluzii. Prima parte a anului este mai dinamică, în timp ce a doua parte se va concentra mai mult asupra menținerii anumitor lucruri dobândite în prima jumătate a lui 2023.

Racii se vor bucura de o perioadă favorabilă pentru carieră în prima jumătate a anului. Au șansa de a accede la posturi sau poziții mai înalte la job. Cu toate acestea, dacă vor simți că nu li se potrivește noua funcție, racii vor încerca să exploreze și noi domenii, poate chiar prin reaccesarea unei pasiuni mai vechi.

Leilor li se deschide un nou canal de comunicare care îi va aduce mai aproape de realizarea unor studii importante. Este important ca leii să se ocupe de tot ce ține de acte, atestate, diplome în prima partea a anului. Se preconizează o schimbare de carieră în luna iunie.

Pentru fecioare sunt foarte importante alianțele și calitatea persoanelor cu care se află deja în diverse tipuri de parteneriat sau colaborare, pentru că trebuie să se simtă apreciate și motivate. Au nevoie ca cineva din exterior să scoată la suprafață tot potențialul pe care îl au. Vor avea parte de mari câștiguri financiare dacă au curajul să încerce lucruri mai grele și dacă acced către niveluri mai înalte.

Balanțele vor fi mai deschise către public și vor trece printr-o perioadă în care vor simți nevoia de a-și schimba look-ul, felul în care se prezintă, comportamentul sau felul în care abordează lumea în general. Este esențial pentru balanțe să poarte discuții tranșante cu cei cu care se află în relații nu tocmai benefice sau armonioase.

Scorpionul va trebui să se înarmeze cu multă răbdare și cu multă putere, pentru că îl așteaptă un an cu multă muncă. Trebuie să se implice și să se dedice muncii, să aibă un scop foarte bine stabilit, pentru că altfel vor avea foarte multe de pierdut.

Săgetătorul, aventurier din fire, va avea parte de… multă aventură, iar energia astrală este cu siguranță de partea sa. Foarte mulți săgetători se vor reinventa și vor prelua inițiativa în proiectele ce țin de viața lor.

Pentru capricorni, în prima parte a anului va domina ideea de casă, cămin și familie. E posibil să achiziționeze noi bunuri, însă trebuie să fie prudenți.

Vărsătorii sunt un pic dezordonați, pentru că multe planuri și idei le trec de-a valma prin minte. După luna mai, nativii vărsător vor avea nevoie de concentrare maximă pentru a putea cu adevărat să întreprindă proiectele pe care și le-au propus.

Pentru pești, banii vor fi importanți la început de an. Vor avea în sfârșit curaj să se mobilizeze și să realizeze anumite lucruri pe care și le doreau de mult timp. În a doua jumătate a anului, accentul cade pe carte și studii.

Emisiunea „Golden Hour”, moderată de Jessie Baneș, se difuzează de luni până joi, de la ora 18, la Radio Gold FM, frecvența 96.9 Mhz. Înregistrările complete pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background