Comaroni: Marga prinde la români pentru că prezintă încredere și dă soluții!

Postat de pe 19 octombrie 2022

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, s-a discutat despre ‘fenomenul Andrei Marga‘ și despre care ar fi motivul pentru care acest istoric și filosof român este atât de apreciat de public.

Acum aproximativ o lună, numele lui Andrei Marga a apărut pe toate posturile de televiziune și pe toate site-urile de știri în urma declarațiilor sale publice (considerate controversate de unii) referitoare la conflictul din Ucraina. Cozmin Gușă subliniază faptul că, dacă atunci Andrei Marga avea în jur de 100 de mii de urmăritori, astăzi el a dobândit o popularitate uluitoare care atinge ordinul milioanelor.

„Articolele sale, deși destul de greoaie pentru publicul larg, strâng cele mai multe citiri și vizualizări dintre toate știrile publicate pe un anumit site. Asta este o mare palmă dată liderilor slabi din zona suveranistă care s-au pierdut pe drum sau care e limpede că sunt marionete”, afirmă Cozmin Gușă.  

Analistul și jurnalistul Bogdan Comaroni este de părere că această popularitate dobândită destul de brusc de către Andrei Marga se datorează faptului că majoritatea românilor gândesc exact ceea ce el are curajul să declare public, devenind astfel o voce cu rezonanță a poporului.

„Marga nu vine din partea unui partid, deși a fost implicat în viața politică în trecut. Un lucru mai puțin știut de către opinia publică este faptul că pe Andrei Marga l-a ajutat foarte mult și soția sa, care s-a ocupat să îl aducă la un echilibru în cazul în care o apuca pe căi greșite. Dacă Marga ar candida la prezidențiale, ar avea succes, pentru că lumea vede în el exact tipologia celui care nu și-ar înșela poporul”, concluzionează Bogdan Comaroni.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background