Comaroni: Guvernanța mondială se va impune pe linia dictaturii medicale implementate prin OMS

Postat de pe 15 martie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

Ediția de astăzi a emisiunii „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, s-a concentrat pe subiectul „viral shedding-ului”, tratat de jurnalistul Bogdan Comaroni.

La sugestia unei goldiste, „Doctor” Bogdan Comaroni a realizat o analiză cuprinzătoare despre un fenomen care ar presupune transmiterea vaccinului de la o persoană vaccinată la una nevaccinată. Există indicii care arată că vaccinul s-ar putea transmite prin contact sexual sau chiar și pe cale aeriană, dar în cazuri extrem de rare. Proteinele spike injectate, care sunt de ordinul miliardelor, se răspândesc în organism și ajung prin sânge către celule.

Ce este cu adevărat periculos este tocmai faptul că, odată ajunsă în celulă, proteina spike este trimisă către ribozomi care o multiplică din nou și din nou și ajunge pe suprafața vaselor de sânge și pe capilare. Aceste celule care acum au țepi, din cauza atașării proteinelor spike, sunt percepute de organism ca fiind celule anormale, ceea ce conduce automat la reacția mecanismului autoimun care vine să le atace. Din cauza faptului că ajung să fie atacate și celulele sănătoase, se declanșează diverse boli autoimune.

În cazurile rare în care întregul proces descris anterior de jurnalistul Bogdan Comaroni se desfășoară în condiții ideale, există posibilitatea ca vaccinul, mai exact celulele spike conținute de el să fie eliminate din plămâni și transmise pe cale aeriană dacă persoana purtătoare stă un anumit timp lângă o altă persoană care se află suficient de aproape și așa mai departe.

Marea problemă este că OMS-ul va folosi această tehnologie pentru a implementa vaccinul cu auto-răspândire. OMS ambalează această decizie absolut halucinantă într-o poveste frumoasă care susține faptul că inocularea unui astfel de virus artificial în organismele oamenilor ar avea reale beneficii, putând să activeze sistemul imunitar și să atace alți viruși cu adevărat periculoși.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background