Coldea a rămas șeful informal al firmelor acoperite ale SRI, pe care le mulge și coordonează!

Postat de pe 13 martie 2024

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă la Radio Gold FM, jurnalistul Bogdan Comaroni a vorbit despre atacul asupra presei executat de către mafioții lui Coldea, demonstrând ce spune acest lucru referitor la decăderea autorității în statul român.

Pe lângă forța pe care o are Statul Paralel în plan politic, acesta își trage seva din afacerile ilegale desfășurate prin intermediul firmelor acoperite, după cum a evidențiat jurnalistul Bogdan Comaroni în cadrul emisiunii. În vremea lui Năstase și a lui Băsescu au atins apogeul firmele sub acoperire, cărora le-a fost permis să execute operațiuni financiare. Coldea este cel care a fortificat această rețea a firmelor sub acoperire. Acestea dețin toate operațiunile și afacerile cu statul, primesc fel de fel de contracte preferențiale, se ocupă de filaje, șantaje și se bucură de sprijinul și complicitatea greilor de la vârful conducerii, atât din planul oficial, cât și din culisele puterii. Firmele de import-export sunt mai departe legate de firmele serviciilor de informații din afară, din statele partenere, și prin astfel de afaceri se scurg bani negri prin fel de fel de offshore-uri.

Când a plecat în mod oficial din sistem, în 2017, Coldea a rămas la conducerea informală a acestei ample rețele, coordonând din umbră firmele acoperite ale SRI-ului. Structura paralelă este foarte bine consolidată din punct de vedere economic, este militarizată, sistemele de informații interne fiind branșate la sistemele de informații din afară. Coldea este coordonatorul acestei rețele și, deși are o putere incredibil de mare, de fapt execută ordinele unor șefi oculți, a căror identitate e posibil să nu fie cunoscută vreodată de public. Eduard Hellvig a condus o „cutie goală” cât a fost director civil, pentru că SRI-ul adevărat, ascuns, era în continuare coordonat de Coldea.

Una dintre piețele în care Coldea și rețeaua sa mafiotă acționează este cea a compensațiilor. Populația este păcălită cu ideea că sunt plafonate prețurile la energie, de exemplu, dar de pe urma acestor compensații au de profitat firmele acoperite și rețeaua lui Coldea. Consecutiv, sunt majorate prețurile în alte sectoare, cum ar fi cel alimentar, pentru a deconta plățile date din bugetul de stat. E posibil ca lui Florian Coldea chiar să-i convină că a ieșit din sistem, în mod oficial, pentru că nu mai atrage atenția. Însă se pare că toate relele pe care le-a făcut și faptele sale care au contribuit la distrugerea statului român îl ajung din urmă, iar jurnaliștii onești fac eforturi importante pentru a demonstra publicului cine este cu adevărat „Generalul Negru”, acest personaj toxic pentru România.

Emisiunea „Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, poate fi urmărită de luni până joi, pe Radio Gold FM, începând cu ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background