Cioloș și instigarea la ură împotriva presei. Creșterea extremismului în preajma alegerilor

Postat de pe 26 aprilie 2023

Autor: Oana-Medeea Groza

În emisiunea „Scamatoriile Iosefinei” de la Radio Gold FM, jurnalista Iosefina Pascal a adus în discuție ședința CNA de ieri, dar și extremismul lui Cioloș.

Ședința de ieri de la CNA care a vizat analizarea conținutului emisiunii lui Victor Ciutacu și stabilirea unor sancțiuni împotriva postului România TV a fost un total fiasco, pentru că acuzațiile nu se bazau pe nimic, nu a fost invocată nicio prevedere din codul CNA și, colac peste pupăză, ședința s-a încheiat brusc, fără explicații.

În live-ul pe care l-a făcut unul dintre protestatarii de la CNA, s-a spus că România TV e doar începutul și că se va pune în mișcare un mare tăvălug care va trece peste toată presa din România. Mircea Toma a anunțat în live-ul protestatarilor că se vor face cercetări cu privire la câți bani iau de la partide televiziunile și se vor stabili o serie de măsuri de stopare a acestui fenomen.

De fapt, nu se poate face nimic pentru a preveni finanțarea televiziunilor de către partide în schimbul unor interviuri favorabile. Dacă nu se modifică legea privind finanțarea partidelor, abuzurile vor rămâne aceleași. În plus, trebuie urmărite finanțările nu doar în cazul televiziunilor, ci și în cazul ONG-urilor și a presei scrise. Ca să fim corecți până la capăt, trebuie să existe transparență în toate sectoarele.

Dacian Cioloș este cel care urla ieri din toți rărunchii și cu disperare că trebuie acționat de urgență pentru ca aceste posturi care fac propagandă rusească să fie închise. „E abia începutul, mai urmează…”.

Emisiunea „Scamatoriile Iosefinei”, prezentată de Iosefina Pascal, se difuzează de luni până joi de la ora 16, la Radio Gold FM. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagina de Facebook a Radio Gold FM România, dar și pe platforma goldtv.ro


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background