Cine este Denis Hanganu, protagonistul serialului ”Sacrificiul”?

Postat de pe 7 august 2021

Autor: Maria Teodora Șuta

În cadrul emisiunii ”Weekenduri Gold cu Jessie și Doru”, a fost invitat Denis Hanganu, protagonistul serialului ”Sacrificiul”. Denis a mai jucat în numeroase spectacole de teatru și filme și a debutat în lumea televiziunii prin proiectul ”Sacrificiul”.

Este absolvent al Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale din București. Serialul ”Sacrificiul” i-a oferit noi oportunități, fiind proiectul care i-a deschis drumul către televiziune. La întrebarea ”Cu ce ai rămas din această experiență?”, Denis a afirmat că învățat să lucreze în contratimp. ”Am rămas cu această rigurozitate a lucrului și foarte multă presiune astfel încât să te concentrezi atât de bine încât să livrezi la nivelul la care ți se cere.”

De asemenea, Denis a dobândit capacitatea de a lucra mult mai repede.” Sunt și producții de TV și atunci cumva trebuie să te încadrezi în tiparul ăsta. Nimeni nu are timp să stea după tine sau după echipă în general. Ei trebuie să fuzioneze și să scoată pe bandă rulantă un produs calitativ în acel timp limitat.”

Întrebat ”Dacă ai putea alege, ai prefera serialele de acest tip sau filmele artistice?”, actorul a ales a doua variantă. ”Filme artistice pentru că tind să mă îndrept către film în alegerile mele, apoi teatru și mai puțin seriale. Dar asta e mica noastră industrie și cumva trebuie să te încadrezi în tiparele ei, cu bune și cu rele.”

În această perioadă, actorul recuperează perioada pierdută din cauza pandemiei. Acesta repetă pentru diferite spectacole, următorul fiind pe 13 august, denumit ”Referințe la Dali”. Piesa de teatru prezintă povestea tragică dintre un soldat și iubita lui, care se confruntă cu infertilitatea.

Emisiunea ”Weekenduri Gold cu Jessie și Doru”, se difuzează în fiecare sâmbătă și duminică la Gold FM, de la ora 9.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background