Chris Norman (Smokie), Ovidiu Lipan Țăndărică și Jessie Baneș, show live 100% de 5 ore, la Sala Palatului

Postat de pe 9 noiembrie 2023

In seara de 6 noiembrie Sala Palatului s-a dovedit a fi arhiplină, oferindu-le celor prezenți o experiență muzicală extraordinară. La vârsta de 73 de ani, Chris Norman a reușit să ofere un spectacol memorabil, demonstrând că muzica de calitate este întotdeauna la modă. Concertul a fost organizat cu măiestrie de către Radu Groza, iar Dan Negru a fost prezentatorul serii, împărtășind mici povestiri despre artiști valoroși care au urcat pe aceeași scenă în trecut.

„Sala Palatului ne-a primit cu mult peste așteptările noastre. Ne-ați intrat direct la inimă, și pentru încă o dată, după experiența de la Cluj de pe BT Arena, ni s-a demonstrat că românii încă iubesc muzica bună. Și noi vă iubim pe voi și vă mulțumim pentru că ați umplut Sala Palatului cu atât de multă energie, zâmbete și voie bună! Să ne revedem cât mai curând ”, a scris artista Jessie Baneș pe rețelele de socializare după concert.

„Indiferent de vârstă, Chris Norman a dovedit în mod incontestabil că talentul și pasiunea rămân constante în timp. Vocea sa caracteristică a cucerit inimile publicului, iar energia pe care a transmis-o pe scenă a fost contagioasă. De-a lungul carierei sale impresionante, Chris Norman a captivat audiențele din întreaga lume cu hituri precum: „Stumblin’ In” și „Midnight Lady”, iar prestația sa live nu a dezamăgit nici de această dată. Noi, ca echipa, am avut mare grija de artist plimbandu-l la Bucuresti un Ford Mustang Mach-E GT Tractiune integrala 487CP, oferit de Neste Automotive  si l-am cazat intr-un hotel de 4 stele, unde a fost amenajat un apartament dupa indicatiile si dorintele artistului, la Athina Suites Hotel”, ne-a declarat Radu Groza.

Organizarea concertului a fost impecabilă, mulțumiri speciale fiind adresate lui Radu Groza pentru eforturile și dedicarea depuse în realizarea acestui eveniment grandios. Sala Palatului a fost plină până la refuz, dar atmosfera caldă și plină de entuziasm a fost și mai evidentă în rândurile spectatorilor. Fani de toate vârstele și pasionați de muzică au umplut sala, pregătiți să petreacă o seară cu adevărat specială alături de Chris Norman.

În timp ce fiecare notă muzicală răsuna în Sala Palatului, Dan Negru a împărtășit cu publicul câteva povești despre artiști valoroși care au mai urcat pe scenă. Astfel, Ovidiu Lipan Țăndărică, Jessie Baneș și Paul Ciuci Compact au fost prezentați atipic, cu mici povești din istoria muzicii. Toți aceștia au adus contribuții semnificative în industria muzicală românească și au inspirat generații întregi prin creațiile lor.

„Evenimente de acest gen reamintesc faptul că muzica autentică și de calitate nu are vârstă și nu se demodează niciodată. Concertul lui Chris Norman, organizat de Radu Groza, a adus o atmosferă de sărbătoare și unitate prin intermediul sunetelor și versurilor unui artist de excepție. Iar prezența mea ca și gazdă a consolidat sentimentul de comunitate și apreciere pentru muzica bună”, ne-a declarat Dan Negru.

Pe 6 noiembrie, Sala Palatului a fost martoră la un show extraordinar, în care muzica de calitate a demonstrat că va rezista mereu în fața trecerii timpului. Evenimentul a reunit artiști consacrați și iubitori de muzică, toți bucurându-se de o seară specială în care adierea melodiilor a purtat emoția pe aripi și a creat amintiri de neuitat.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background