CEO-ul OpenAI și programatorul din spatele tehnologiei s-au căsătorit! Vor să aibă și copii în curând

Postat de pe 12 ianuarie 2024

Business Insider anunță că Sam Altman și inginerul software Oliver Mulherin s-au căsătorit. Fotografiile de la nunta dintre CEO-ul OpenAI și Mulherin au făcut joi înconjurul rețelelor de socializare, iar internauții s-au întrebat dacă sunt reale.

Un participant la nuntă a confirmat că fotografiile „nu sunt imagini generate de AI”. Fotografiile par a fi capturi de ecran de pe profilul de socializare al lui Altman pe Instagram, care este setat pe privat. Acestea arată cuplul îmbrăcat în cămăși albe cu nasturi și butoniere cu o singură orhidee, stând sub un chuppah de bambus într-un loc exotic.

Într-una dintre fotografii, fratele lui Altman, Jack Altman, cofondator și președinte executiv al start-up-ului de software Lattice, asistă la cum Sam îi pune inelul pe deget lui Mulherin. O altă fotografie arată cuplul participând la tradiția spargerii sticlei, o caracteristică a nunților evreiești. Se pare că cei doi au optat pentru o ceremonie restrânsă – o fotografie făcută în spațiul unde a avut loc ceremonia arată prezența a aproximativ o duzină de persoane.

Locul și data ceremoniei nu sunt cunoscute. Business Insider a solicitat OpenAI să ofere mai multe informații, însă niciun purtător de cuvânt al companiei nu a răspuns. Altman și-a păstrat relația cu Mulherin privată de-a lungul anilor. Cei doi locuiesc împreună în San Francisco și au avut una dintre primele lor apariții publice anul trecut, când directorul general al OpenAI l-a adus pe Mulherin cu el la o cină la Casa Albă. Mulherin, sau „Ollie”, așa cum îi spune Altman, a lucrat la Meta timp de doi ani și a studiat informatică la Universitatea din Melbourne, potrivit profilului său de pe LinkedIn.

Cuplul pare să aibă un interes reciproc în domeniul IA. În perioada în care a studiat la Universitatea din Melbourne, Mulherin a lucrat la unele proiecte de inteligență artificială, potrivit unei postări pe blog a fondatorului unei organizații de codare la care Mulherin s-a alăturat în 2018, după ce a absolvit. Mai recent, Altman a declarat într-un interviu pentru New York Magazine că cei doi vor să aibă copii în curând.

Sursă: Business Insider


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background