Ce spun astrele despre luna mai referitor la România?

Postat de pe 4 mai 2022

Autor: Adrian Lambru

Astrologul Nicoleta Ghiriș a declarat în cadrul emisiunii „Golden Hour”, de la GOLD FM, că: „Ar trebui să fim foarte precauți. România este sub sub semnul șarpelui, iar luna aceasta poartă exact acest semn astrologic chinezesc. Pot exista oareșice pedepse pe nedrept”.

Luna mai, luna șarpelui de lemn în astrograma chinezească, poate fi una riscantă pentru români. Astrologul Nicoleta Ghiriș sugerează o atenție sporită în ceea ce privește comunicarea: „Diplomația este cheia anului, chiar dacă nu este folosită cât și cum ar trebui de către noi. Diplomația este rodul și soluția situației conflictuale în care ne aflăm”.

O abordare diplomatică nu ar trebui abordată doar la nivel înalt, la nivelul celor care conduc, ci de către toți oamenii. Nicoleta Ghiriș spune că în discursul fiecăruia dintre noi, induferent de situație, trebuie să ținem cont de diplomație pe parcursul acestei luni.

Ce înseamnă luna șarpelui de lemn?

„În luna șarpelui de lemn vom fi tentați să facem împrumuturi” – susține astrologul. „În luna mai, foarte mulți dintre noi avem șansa să ne cunoaștem interesul la modul general și să fim vehemenți în a ne susține cauzele. De asemenea, tot luna aceasta există posibilitatea să încercăm să îi conducem pe ceilalți, însă nu trebuie să îi dezechilibrăm”.

Acest echilibru ține exact de noțiunea de diplomație, potrivit Nocoletei Ghiriș. Toate activitățile mai sus meționate trebuie făcute cu maximă atenție la cei din jur și să fim precauți.

Emisiunea “Golden Hour”, moderată de Jessie, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 18. Înregistrările integrale pot fi urmărite pe pagia de Facebook Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background