Gold FM recomandă – spectacol de neratat

Postat de pe 4 mai 2022

Cel mai bun dansator de Flamenco din lume, Eduardo Guerrero, va susține alături de compania sa, două spectacole de gală în București.

Supranumit regele Flamenco-ului, artistul va putea fi văzut la Sala Palatului, pe 26, respectiv 27 mai, de la ora 19:30. Guererro va fi prezent împreună cu doi chitariști de excepție, doi soliști vocali extraordinari și o dansatoare celebră, Maria Moreno.

Artistul a surprins întreg globul cu aparițiile sale pe scenă. Londra, Miami, Dubai, New York se numără printre orașele pe care dansatorul le-a binecuvântat cu talentul său inimaginabil la dans.

Eduardo Guerrero are darul de a transmite emoții atât de puternice, încât îți taie respirația. Regizorul spectacolului, Clara Castro, va avea grija ca evenimentul să ofere clipe inedite publicului, de care cu greu te poți desprinde.

Nu rata spectacolul și vino pe 26-27 mai, de la ora 19:30, la Sala Palatului, pentru a-ți putea ridica vibrația împreună cu cel mai bun dansator de Flamenco, Eduardo Guerrero, și formația sa.

Biletele se pot cumpăra de la casa de bilete a Sălii Palatului, dar și online pe salapalatului.ro, eventim.ro, vivabilet.ro, entertix.ro și iabilet.ro.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background