Ce mesaje subliminale transmite Diana Șoșoacă?

Postat de pe 25 august 2021

Autor: Adrian Lambru

Senatoarea independentă Diana Iovanovici-Șoșoacă a declarat în cadrul emisiunii “Ce-i în Gușă, și-n căpușă” de la Gold FM că a trimis numeroase mesaje membrilor Serviciilor Secrete în mod subliminal.

„În live-urile mele de pe Facebook trimit niște mesaje subliminale, cu subînțeles, pentru cine știe să înțeleagă. Fac asta pentru că nu pot da nume. Am cerut ajutorul asftel Serviciilor Secrete Române care încă mai țin cu țara asta, care încă muncesc în interesul României” – susține Diana Șoșoacă. 

Ce spune ecoul”?

Senatoarea afirmă faptul că mesajele transmise nu ar fi fost ignorate, ci din contră. „Patrioții din interiorul serviciilor secrete au înțeles mesajul meu și au acționat în consecință. Unii oameni de acolo intervin la solicitările mele. Foarte multe acțiuni înaintate de mine le-am făcut cu ajutorul lor, cu ajutorul informațiilor furnizate de ei”.

Emisiunea “Ce-i în Gușă, și-n căpușă”, moderată de Cozmin Gușă, se difuzează de luni până joi, la Gold FM, de la ora 13. Înregistrarea integrală poate fi urmărită pe paginile de YouTube și Facebook ale Radio Gold FM România.


Opiniile cititorului

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate *


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Melodia actuala

Titlu

Artist

Background